Libnet.ro
UNICEF

06:30

Veste buna de la ministrul Sanatatii: vom avea trei programe de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veste buna de la ministrul Sanatatii: vom avea trei programe de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, ca in 2014 vor fi trei programe nationale de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant. Acestea vor avea asigurata finantarea inca din prima zi a anului viitor, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Sanatatii: Bugetul pentru medicina de familie va fi de 9% din FNASS

Bugetul pentru medicina de familie de anul viitor va constitui 9% din Fondul National de Asigurari Sociale de Sanatate FNASS), fata de 5% cat a fost consumat anul trecut, a declarat, astazi, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, conform surselor de presa.

Ministrul Sanatatii: Bugetul pentru medicina de familie VA CRESTE in 2014

Bugetul pentru medicina de familie in 2014 va constitui 9% din Fondul National de Asigurari Sociale de Sanatate, fata de 5% cat a fost consumat in 2012 din FNASS, a declarat duminica, ministrul Sanatatii,.

Redeschiderea farmaciei din Parlament, marul discordiei dintre alesi si pacienti. Ministrul Sanatatii: Farmacia din Parlament este o prostie

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a catalogat decizia Camerei Deputatilor privind redeschiderea unui punct farmaceutic in Parlament, in care ar urma sa comercializeze medicamente mai ieftine cu 10-20% decat pe piata, ca fiind incorecta si, pe deasupra, o prostie. Anuntul deschiderii farmaciei i-a revoltat si pe pacienti care sustin ca doresc acelasi tratament cu al politicienilor.

Ministrul Sanatatii spune ca din 2014 hemofilia va fi o prioritate nationala in Strategia de sanatate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustine ca hemofilia va fi prioritate nationala in Strategia de sanatate incepand din 2014 si urmeaza sa fie infiintat Comitetul National pentru Hemofilie. in plus, va fi asigurat accesul egal al pacientilor la o terapie de substitutie eficienta si performanta.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )