Libnet.ro
UNICEF

14:00

Veste buna pentru bucuresteni! Lucrarile la statia de epurare de la Glina sunt aproape gata

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru bucuresteni! Lucrarile la statia de epurare de la Glina sunt aproape gata

Lucrarile pe cel mai mare santier de mediu din sud-estul Europei sunt aproape de finalizare. Vorbim despre statia de epurare de la Glina, vizitata astazi de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Proiectul finantat din fonduri europene are un rol esential atat pentru bucuresteni, caci vor respira un aer mai curat, cat si in privinta imbunatatirii calitatii mediului. continuă pe Antena3

Veste buna pentru multi romani. Cu cat se ieftineste energia electrica

Veste buna pentru multi romani. Energia electrica se ieftineste de la 1 iulie in medie cu 1,89% pentru circa 6 milioane de clienti casnici care au contract cu furnizorii, a anuntat luni Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Veste buna pentru toti romanii: scade pretul la gaz, dupa liberalizarea iminenta a pietei

Legea energiei a avut parte de modificari majore in ultimele zile, pentru a facilitatea liberalizarea distributiei de gaze naturale. Clientii vor fi principalii beneficiari si se pot astepta la.

GABRIELA FIREA: Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, s-a lucrat in ritm alert

Lucrarile la Statia de epurare Glina au avansat foarte mult, incineratorul de namol fiind finalizat in proportie de aproape 90%, a afirmat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Veste proasta pentru bucuresteni: Adio aer conditionat in autobuze- Ce se intampla pana la final de iulie

In perioada starii de alerta si in contextul epidemiei de COVID-19, STB nu va folosi functia de recirculare a aerului din interior, ci doar introducerea de aer din exterior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )