Libnet.ro
UNICEF

20:15

Veste buna pentru companiile europene din industria de aparare! Germania REFUZA aeronavele F-35

B1 B1,
Veste buna pentru companiile europene din industria de aparare! Germania REFUZA aeronavele F-35

Un oficial din Ministerul german al Apararii a afirmat ca avionul F-35 Joint Strike Fighter nu este finalist in cursa pentru inlocuirea flotei de avioane Tornado, conform site-ul AugenGeradeaus, transmite. continuă pe B1

Companiile europene de tehnologie financiara se pregatesc pentru un Brexit fara acord

Navigarea incertitudinilor produse de Brexit se dovedeste o grea incercare pentru nou-venitii din sectorul serviciilor financiare. Firmele fintech,, informeaza CNBC .

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii lor din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Pensionarii primesc o veste nesperata! Toti romanii cu pensii mai mici de 600 de lei se vor bucura de o indemnizatie sociala, scrie stiripesurse. ro. Publicatia noteaza ca, din anul 2019, pensia minima va.

Veste-soc pentru Traian Basescu: Condamnare pentru probleme in campania sa prezidentiala din 2009

Omul de afaceri Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Basescu, a fost condamnat la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorba despre un proces din.

Sustinerea ONG-urilor n 2019: ntrebari si raspunsuri privind facilitatile pentru companiile care acorda sponsorizari

Entitatile care sunt in acelasi timp platitoare de impozit specific si impozit pe profit pot beneficia, incepand din acest an de credit fiscal aferent sponsorizarilor de pana la plafonul de 0,5% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit datorat. Este vorba de o noua extindere a facilitatii, dupa ce anul trecut a fost acordata si entitatilor platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor. Totodata, aceasta facilitate poate fi reportata pe o perioada de 7 ani in cazul societatilor platitoare de impozit pe profit, respectiv 28 de trimestre pentru microintreprinderi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )