Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru indragostitii din Italia. Persoanele care formeaza un cuplu, asimilate rudelor apropiate

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru indragostitii din Italia. Persoanele care formeaza un cuplu, asimilate rudelor apropiate

Persoanele care formeaza un cuplu sunt asimilate rudelor apropiate in decretul emis de Guvernul Italiei care va permite, dupa data de 4 mai, vizitele la membri ai familiei extinse. continuă pe Antena3

VIDEO Medicii si asistentii romani care au luptat cu COVID-19 in spitale din Italia au revenit in Romania

Cei 15 medici si asistenti medicali care au fost voluntari mai bine de doua saptamani in spitale din Italia, in lupta cu COVID-19, s-au intors sambata in Romania.

Dascalul infectat cu coronavirus din Targu Frumos, care a mers cu molifta la enoriasi, a murit

Dascalul din Targu Frumos, care a mers cu molifta la enoriasi, a murit din cauza coronavirusului.

Veste excelenta pentru Stanciu si Baluta. Cehii au anuntat cand va fi reluat campionatul

Sezonul regulat al campionatului profesionist de fotbal din Cehia se va relua pe 25 mai, fara public.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru medicii intorsi din misiune, din Italia: Le transmit tot respectul si aprecierea mea

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, aflat pe Baza Aeriana 90, unde au aterizat medicii care i-au ajutat pe italieni in ultimele doua saptamani, le-a transmis un mesaj acestora pentru curajul si solidaritatea de care au dat dovada in lupta cu coronavirus.

Planul B din Italia in ceea ce priveste fotbalul. Serie A ar putea fi abandonata!

Potrivit publicatiei La Gazzetta dello Sport, oficialii fotbalului din Cizma iau in calcul un plan de rezerva in cazul in care campionatul din Serie A nu va putea fi reluat.

Accelerator de afaceri pentru antreprenori din industria ospitalitatii: Cine se poate inscrie

Dintre antreprenorii care s-au inscris pana acum in accelerator, 50% dezvolta produse digitale, 25% creeaza concepte de produse dedicate sectorului si 25% au un model de business bazat pe concepte de servire a mancarii si bauturii. De asemenea, 80% dintre proiectele inscrise in HoReCa Business Accelerator sunt la nivelul de startup, iar 20% sunt idei de afaceri.

Spitalul din prima linie care nu are niciun angajat infectat cu coronavirus, cu toate ca in Romania una din 9 persoane infectate este cadru medical

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, aflat in prima linie in tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, nu are niciun angajat infectat cu COVID-19, a anuntat astazi managerul spitalului, medicul Beatrice Mahler. in Romania, una din 9 persoane infectate cu coronavirus este cadru medical, arata datele Institutului de Sanatate Publica.

Anuntul Ford pentru fabrica din Craiova: cand reincepe productia

La fel ca Dacia, si uzina Ford din Craiova a fost oprita in timpul crizei medicale. Acum, compania a anuntat planurile de revenire. Ford a anuntat ca va reporni productia din fabricile.

Convorbire telefonica Klaus Iohannis - Donald Trump Presedintele american s-a oferit sa trimita ventilatoare pentru spitalele din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon sambata cu presedintele american Donald Trump, la solicitarea acestuia din urma, legata de pandemia de coronavirus. Trump si-a manifestat intentia de a trimite Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor, potrivit Administratiei prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )