Libnet.ro
UNICEF

19:00

Veste buna pentru Simona Halep! Jucatoarea romanca a urcat in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru Simona Halep! Jucatoarea romanca a urcat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a urcat de pe locul patru pe doi in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a jucat finala turneului de la Roland. continuă pe Antena3

Veste buna pentru romanii care isi cumpara locuinta prin programul Prima Casa

In curand, o noua transa de bani pentru garantarea creditelor Prima Casa va fi deblocata de Finante, spun surse guvernamentale potrivit Economica. net. Noua transa de garantii, care va fi de 500.

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Roland Garros: E o zi dura ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra pierzand finala de la Roland Garros disputata impotriva Jelenei Ostapenko 6-4, 4-6, 3-6). E o zi dura pentru ca nu am reusit sa castig, dar trebuie sa muncim si sa credem, a precizat Simo dupa incheierea ultimului act de la Paris.

Veste naucitoare despre Simona Halep

Simona Halepa vorbitdupa victoria de joi, cu Pliskova, desprestarea gleznei sale, dupa accidentarea suferita acum aproape trei saptamani, in timpul.

Veste buna pentru toti romanii! Ce se intampla cu telefoanele dupa 15 iunie

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la.

Campioana olimpica la sabie Ana Maria Popescu, mesaj emotionant pentru Simona Halep: Noi suntem aici, te asteptam

Campioana olimpica la sabie cu echipa feminina a Romaniei la JO de la Rio, Ana Maria Popescu, considera ca in finala turneului de la Roland Garros au castigat inconstienta varstei.

Simona Halep, invinsa in finala de la Roland Garros de Jelena Ostapenko (4-6, 6-4, 6-3)/ Vis frnt sub loviturile naprasnice ale adversarei

Nu acum, nici acum nu a fost momentul potrivit. Din pacate, asteptarea nu a luat sfarsit pentru Simona Halep si pentru unii din noi), iar castigarea unui Grand Slam ramane tot la capitolul vis neimplinit. Sambata, Simo a intalnit o adevarata masina de produs lovituri castigatoare 54 in finala!), un ciclon care a lovit din plin in scutul Simonei, pana cand acesta a cedat. Letona a fost de neoprit, un succes obtinut in trei seturi 4-6, 6-4, 6-3), dupa o ora si 59 de minute de la primul punct jucat. Trista dupa a doua finala pierduta pe Philippe Chatrier, Simona a lansat un mesaj clar: inapoi la munca, atitudinea potrivita dupa o asemenea infrangere dureroasa. Se actualizeaza.

De ce a pierdut Simona Halep finala Roland Garros. Acum este clar!

In declaratia de presa pe care Simona Halep a oferit-o dupa pierderea finalei Roland Garros, jucatoarea romanca a incercat sa explice motivul pentru care a pierdut in fata letonei Jelena Os.

Simona Halep, motivul pentru care a pierdut finala Roland Garros

In declaratia de presa pe care Simona Halep a oferit-o dupa pierderea finalei Roland Garros, jucatoarea romanca a incercat sa explice motivul pentru care a pierdut in fata letonei Jelena Os.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a ajuns in finala turneului de la Roland Garros.

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA de simplu, cu 6. 850 de puncte, si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor, cu 3. 490 de puncte.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )