Libnet.ro
UNICEF

15:00

Veste buna pentru soferi: Punctul de amenda la ramane 145 lei cu toate ca se majoreaza salariul minim

Adevărul Adevărul,
Veste buna pentru soferi: Punctul de amenda la ramane 145 lei cu toate ca se majoreaza salariul minim

Printr-o ordonanta,Guvernul a stabilit mentinerea pentru 2019 a punctului de amenda la nivelul de 145 de lei, la fel ca in ultimii doi ani. Decizia a fost luata avand in vedere ca Executivul intentioneaza sa modifice de la 1 decembrie valoarea salariului minim brut. continuă pe Adevărul

Daca esti fan PUBG, Microsoft are o veste buna pentru tine

Spre deosebire de Fortnite, PUBG a fost dintotdeauna contra cost, exceptand versiunea de mobil. Posesorii de Xbox se pare insa ca se vor bucura de acelasi privilegiu. La cateva zile dupa ce.

Vesti BUNE pentru soferi! Conditiile in care poate fi SUSPENDAT PERMISUL AUTO, modificate

Vesti bune pentru soferi! Permisul auto se va suspenda la acumularea a 45 de puncte, si nu la 15, cum prevedere legislatia in vigoare. Amendamentul la OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a.

Veste excelenta pentru soferi: ce se intampla cu amenzile in 2019

Guvernul a decis sa mareasca salariul minim din Romania de la 1 decembrie. Va fi, in viitor, si salariu minim diferentiat in functie de studii. Amenzile sunt dependente de salariul minim pe economie, iar Guvernul a explicat acum ce se intampla cu ele. De la 1 decembrie, salariul minim in Romania va fi majorat. Asta [] .

VESTI BUNE pentru SOFERI! Se ofera mii de euro pentru MASINILE DIESEL! Vezi AICI lista BENEFICIARILOR

In plin scandal al emisiilor poluante Volkswagen si Daimler ofera pana la 3. 000 de euro pentru autovehicolele cu motoare diesel. Masura radicala a fost luata in contextul in care la inceputul anului.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: VESTE TERIBILA pentru trei milioane de masini din Romania. Deja soferii nu mai au voie sa circule...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. in acest context, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie.

Veste soc pentru toti PENSIONARII din Romania: Ce vechime vor avea de azi inainte si cati BANI li se taie din pensie!

Noua lege a pensiilor are un gradmai mare de permisivitate in ceea ce priveste vechime. Poti merge de acum la Casa de Pensii pentru a-ti cumpara anii lipsa din contractul de munca!Chiar daca suna.

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE. Veste fabuloasa pentru nativii unei zodii! Li se implineste un mare vis

Horoscop zilnic 7 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri Horoscop 7 noiembrie Scorpion. Nici nu ai incheiat bine un capitol, ca tu deja te gandesti la altceva si mai interesant.

Veste proasta pentru bucuresteni! Caldura ar putea fi mai scumpa cu 10%

Caldura ar putea fi mai scumpa pentru bucuresteni, cu 10%. Compania ELCEN, cea care incalzeste apa in termocentrale, a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei o majorare a.

VESTE BOMBA pentru romani: GUVERNUL a anuntat oficial cine va primi mai multi bani si cui i se va taia pensia! Vezi daca esti pe lista

Salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, iarodata cu 1 ianuarie va ajunge la 2. 080 si 2. 350 pentru cei cu studii superioare, a spus ministrul Muncii. Nu este niciun blocaj, noi am avut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )