Libnet.ro
UNICEF

14:00

Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

Playtech Playtech,
Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

2020 vine cu o veste uriasa pentru soferii din Bucuresti! Un proiect care parea ca nu va mai fi finalizat niciodata este aproape gata. Ce au asteptat cei din Capitala pret de 12 ani si care sunt pregatirile de pe ultima suta de metri? Veste buna pentru soferii din Capitala Unele dintre cele mai vechi . continuă pe Playtech

Crima din Bucuresti dezvaluie un nou caz Caracal? Ce s-a intamplat cu iubita suspectului principal in urma cu trei ani

Joi, o crima infioratoare a fost descoperita in Sectorul 4 din Bucuresti. Ce s-a intamplat cu iubita suspectului principal in urma cu trei ani? Crima din Bucuresti dezvaluie un nou caz Caracal? Joi a fost descoperita o crima infioratoare in Sectorul 4 al Capitalei. Un barbat a fost ucis in bataie de fostii chiriasi, in .

VIDEO Viral pe Facebook: Cum e carata caramida pe strazile din Bucuresti. Ba, esti nebun la cap?! Ca-n India!

O filmare care arata o masina transportand un europalet cu caramida prins in chingi pe un portbagaj improvizat pe plafonul autovehiculului a devenit virala pe Facebook. Ba, esti nebun la cap?! Ca-n India! La prima frana ii cade ala de acolo, comenteaza cei care au filmat scena pe una din strazile din Bucuresti.

Vesti proaste pentru soferi, din ianuarie. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda

Punctul de amenda a crescut de la 1 ianurie 2020 din cauza conflictului politic dintre guvernul condus de Ludovic Orban si opozitia PSD din Parlament. Drept urmare, amenzile rutiere cresc cu 50%. Iata la cat a ajuns punctul de amenda. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda Proiectul de lege pe care .

Imagini de groaza din Bucuresti. Un taximetrist loveste o femeie si o lasa lata pe strada. VIDEO

Momente de groaza au fost surprinse in Bucuresti. Un taximetrist loveste o femeie si o lasa intinsa pe asfalt.

Imagini de groaza din Bucuresti. Un taximetrist loveste un barbat si il lasa lat pe strada. VIDEO

Momente de groaza au fost surprinse in Bucuresti. Un taximetrist loveste un barbat si il lasa lat pe strada.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 2 IANUARIE 2020. Intalniri norocoase. Vezi pentru cine!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 2 IANUARIE 2020. Mercur si Jupiter sunt ambii in Capricorn si isi unesc fortele ca sa ne aduca vesti bune si intalniri norocoase azi. Este o zi foarte norocoasa, deci foloseste vibratiile acestei zile ca sa iti scrii cele mai curajoase si inspirationale mesaje, sa suni sau sa te intalnesti cu cineva special.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Semne bune anul are?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Luna invita pe Saturn si Pluto sa ne ureze La multi ani intr-un an de referinta pentru istoria noastra! Cele doua planete de calibru se intalnesc in Capricorn inca din prima zi a anului ca sa rearanjeze lumea ca si cum am fi bucati de Lego.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Cadouri de suflet pentru nativii din zodia Pesti

Pentru ca e o fire romantica incurabila, tot ceea ce isi doreste un Peste este, de fapt, iubirea vesnica, curata si artistica.

FOTO-VIDEO Bilantul marilor lucrari de infrastructura rutiera din Bucuresti. Ce a promis Gabriela Firea si ce a realizat

In 2019, Primaria Capitalei nu a reusit sa termine niciunul dintre marile proiecte de infrastructura care aveau termen pana la finalul anului: Pasajul Nicolae Grigorescu, Pasajul Ciurel, strada Fabrica de Glucoza. Totusi, s-au facut progrese si sunt sanse mari ca proiectele enumerate sa se finalizeze pana in iunie 2020. in ceea ce priveste lucrarile noi, in 2019, dupa 15 ani de asteptari, lucrarile la doua obiective mari de investitii au inceput. Este vorba despre largirea strazii Prelungirea Ghencea si construirea pasajului de la Doamna Ghica. Tot in acest an a inceput consolidarea si modernizarea Podului Grant, dar si construirea parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )