Libnet.ro
UNICEF

19:00

Veste buna pentru toti soferii de Dacia. Datele sunt oficiale si i-au bucurat pe romani

Playtech Playtech,
Veste buna pentru toti soferii de Dacia. Datele sunt oficiale si i-au bucurat pe romani

Conform raportului european ale companiilor de recall, Dacia are o veste buna. Aceste rezultate i-au bucurat pe romanii. De asemenea unele modele din gama Mercedes au avut mari probleme, conform datelor oficiale. Veste buna pentru toti soferii de Dacia. Un raport european, ce priveste numarul campaniilor de recall pentru anul 2019, dezvaluie lucruri noi. Acestea . continuă pe Playtech

Ce trebuie sa stie toti soferii cu masini diesel. Cum se foloseste corect acest tip de motor

Soferii cu masini diesel trebuie sa respecte cateva sfaturi, astfel risca sa cheltuie bani frumosi pentru repararea masini, in special al motorului. Cum se foloseste corect acest tip de motor, pentru care multi conducatorii auto au optat in ultima vreme? Ce trebuie sa stie toti soferii cu masini diesel in general, motorul diesel este afectat .

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )