Libnet.ro
UNICEF

17:30

Veste buna pentru viitorii soferi! Poti sa obtii permisul si fara sa ai un politist in dreapta la proba practica!

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru viitorii soferi! Poti sa obtii permisul si fara sa ai un politist in dreapta la proba practica!

Veste buna pentru cei care vor permisul auto, dar sunt prea stresati in prezenta politistului examinator. continuă pe Antena3

BRUNO LE MAIRE: Acordul dintre Peugeot si Fiat este o veste buna pentru Franta si Europa

Fuziunea dintre grupul PSA si compania italo-americana Fiat Chrysler Automobiles FCA) este o veste buna pentru Franta si Europa, a afirmat ministrul de Finante, Bruno Le Maire, care a avertizat ca va fi cu ochii pe posibilele reduceri de locuri de munca, transmite Reuters.

Veste buna pentru romani! Acest SUV Renault vine si la noi. Va fi prima Dacia electrica

Veste buna pentru romanii care isi doresc SUV-uri accesibile! Renault City K-ZE va fi produs si intr-o versiune dedicata pietei europene. La ora actuala, modelul electric se comercializeaza exclusiv in.

Veste BUNA de la CFR: Se introduc TRENURI SUBURBANE in zona Capitalei! Care sunt NOILE trasee si ce durata vor avea calatoriilor

Veste buna pentru traficul bucurestean. CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de.

Cum obtii ajutorul financiar Bani de Liceu. Nereguli in procedura ceruta de stat

Veste buna pentru parinti! Ministerul Educatiei Nationale va acorda lunar suma de 250 de lei elevilor din familiile cu venituri mici. Cum pot beneficia de ajutorul financiar din cadrul programei de protectie financiara numit Bani de Liceu? Cum sa beneficiezi de ajutorul financiar Bani de Liceu? Dupa ce elevii s-au bucurat cand au aflat de .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )