Libnet.ro
UNICEF

15:00

Veste buna: Romanii din Marea Britanie pot accesa imprumuturi pentru studii postuniversitare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veste buna: Romanii din Marea Britanie pot accesa imprumuturi pentru studii postuniversitare

Romanii plecati la studii in Marea Britanie isi vor putea finanta studiile postuniversitare in cu imprumuturi acordate de Guvernul Britanic impreuna cu Departamentul de Business Inovation. Daca pana acum erau finantate doar studiile universitare,. continuă pe Wall-Street Ro

Proiectul de lege din Marea Britanie privind supravegherea pune in pericol toti clientii

Apple critica un proiect de lege din Marea Britanie privind supravegherea, considerand ca riscurile de securitate nationala nu justifica slabirea dreptului la viata privata si punerea in pericol a datelor apartinand unor sute de milioane de utilizatori, relateaza Bloomberg.

Apple sustine ca aceasta lege din Marea Britanie ne va pune pe toti in pericol

Apple este una dintre companiile care se opune supravegherii realizate de statele lumii, iar acum are o problema cu Marea Britanie.

Numarul mortilor din Colectiv creste. Cristi Mitroi, un fotograf in varsta de 30 de ani, s-a stins in Marea Britanie

Numarul victimelor din Clubul Colectiv care au pierdut lupta cu moartea a crescut, dupa ce un alt tanar a murit intr-un spital din Marea britanie.

inca o victima a incendiului de la Colectiv a decedat in Marea Britanie

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63.

Masterat in strainatate: Din 2016, studentii romani isi pot finanta studiile de masterat in Marea Britanie prin imprumut acordat de guvernul britanic

Incepand din toamna lui 2016, studentii romani pot sa isi faca masteratul in Marea Britanie, program de studii pe care si-l pot finanta printr-un imprumut acordat de guvernul britanic. Concret, s-a aprobat acordarea de imprumuturi si pentru programele postuniversitare sau de MBA pentru studentii romani, anunta compania de consultanta educationala IntegralEdu, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Vezi in articol cine poate accesa imprumutul guvernamental, ce presupune rambusarea si care este rata lunara.

Facebook vine cu o veste buna pentru posesorii de iPhone 6S

In cazul in care credeati ca trece o saptamana fara o actualizare importanta la Facebook, v-ati inselat, iar aceasta din urma este dedicata posesorilor de iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Cei de la Apple au fost foarte mandri in cadrul evenimentului de lansare al noilor iPhone 6S si iPhone 6S Plus in legatura cu [].

inca o veste buna! Audrina Patridge asteapta primul copil

S-a logodit recent cu Corey Bohan, dar vestile bune nu s-au terminat pentru Audrina Patridge. Fosta vedeta din The Hills este insarcinata.

Violentele se intensifica in sudul Afganistanului. Armata afgana, asediata de talibani in districtul Sangin; Marea Britanie a trimis un contingent in ajutor

Sase militari americani din cadrul misiunii NATO in Afganistan au fost ucisi luni langa baza Bagram, la 40 de kilometri de capitala Kabul est). Atacul, comis de un kamikaze, a fost revendicat pe Twitter de un purtator de cuvant al talibanilor, Zabihullah Mujahid.

De ce ii cer romanii din strainatate demisia ministrului de interne

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, pentru modul in care a fost gestionata situatia de la frontiere, unde s-au format cozi uriase, mii de romani care muncesc in strainatate intorcanu-se acasa de sarbatori.

Business Report: Euro bate leul, in ciuda sumelor trimise de romanii din strainatate; Cresterea PIB pe 2014 - reevaluata in sus la 3%. De ce ?; Ce locuinte se ieftinesc de la 1 ianuarie 2016

Domo isi da ultima rasuflare. In ianuarie inchide Retailerul electro IT Domo, numarul trei pe piata din Romania, a ramas cu magazinele si mai goale dupa ce. Romania are nevoie de 16 ani pentru a-si proteja autostrazile de inzapezire In 2016 se vor planta doar 47 de hectare de perdele forestiere de protectie.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )