Libnet.ro
UNICEF

13:15

Veste crunta pentru Meghan Markle. Tatal ducesei a ajuns sa o implore

Antena3 Antena3,
Veste crunta pentru Meghan Markle. Tatal ducesei a ajuns sa o implore

Thomas Markle o implora pe Meghan Markle sa il caute dupa ce asta nu i-ar fi mai raspuns la telefon de multa vreme. Tatal fostei actrite spune ca ar putea sa moara in curand si face apel la constiinta. continuă pe Antena3

Averea Familiei Regale RISIPITA?! Cine plateste pentru hainele SCUMPE ale lui Meghan Markle (FOTO)

Meghan Markle nu mai are voie sa primeasca cadouri tot felul de tinute de la marile case care doreau ca ea sa le poarte numele acum ca este ducesa, insa aceasta nu duce lipsa de haine de calitate.

FOTO Ducesa inimilor: Meghan Markle a acaparat toata atentia in primul turneu regal alaturi de sotul ei, Printul Harry. Cele mai frumoase momente

Ducii de Sussex au reusit sa cucereasca pe toata lumea cu aparitiile din primul lor turneu regal, desfasurat in Irlanda. Evident, cele mai multe complimente s-au indreptat catre Meghan Markle, pentru prestanta si tinutele impecabile.

FOTO Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au asistat la finala feminina de la Wimbledon

Kate Middleton si Meghan Markle au avut prima aparitie publica impreuna fara sotii lor, printul William si printul Harry, la turneul de tenis de la Wimbledon.

Cum vorbeste Meghan Markle cu accent britanic. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Meghan Markle este nascuta in California, dar a imprumutat deja un accent britanic, la doar cateva luni dupa ce s-a mutat la Londra, in urma casatoriei cu printul Harry. Acum cateva zile, un fan a postat pe.

Melania Trump, asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia in timpul vizitei in Marea Britanie. Prima Doamna, inspirata si de stilul Ducesei Meghan Markle

Donald Trump 72) si sotia sa Melania Trump 48 de ani) au ajuns joi la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale. Prima Doamna a atras atentia prin alegerea vestimentatiei, fiind asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia.

Melania Trump, asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia in timpul vizitei in Marea Britanie. Prima-doamna, inspirata si de stilul Ducesei Meghan Markle

Donald Trump 72) si sotia sa, Melania 48 de ani), au ajuns joi la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale. Prima-doamna a atras atentia prin alegerea vestimentatiei, fiind asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )