Libnet.ro
UNICEF

00:07

Veste crunta pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla. Ce au decis autoritatile

Playtech Playtech,
Veste crunta pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla. Ce au decis autoritatile

Pretul carnii este pe pragul de a se scumpi. Acesta decizie luata de autoritati ar putea dubla pretul carnii, fiind o veste crunta pentru romanii iubitori de mezeluri. Cum s-a ajuns la o asa decizie? Veste crunta pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla Cresterea pretului pentru achizitionarea de carne ar putea sa se dubleze . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla

Vesti proaste pentru romani! Pretul carnii s-ar putea dubla, daca Parlamentul European va aproba suprataxa pentru sustenabilitate.

Medicii i-au dat o veste crunta Danielei Crudu. Asistenta TV, operata de urgenta

Vestea soc a acestei dimineti a rascolit showbiz-ul romanesc. Dupa ce s-a aflat in urma cu cateva clipe ca Daniela a fost batuta cu brutalitate de iubit, acum fanii ei au aflat ca va fi operata de urgenta. Daniela Crudu, operata de urgenta Conform surselor cancan. ro, Daniela Crudu ar fi fost batuta de iubitul ei .

Pretul carnii s-ar dubla in Romania, daca Parlamentul European va aproba suprataxa pentru sustenabilitate

Taxele pe fiecare suta de grame pe carne, dezbatute recent in Parlamentul European, ar duce la dublarea preturilor cerute in prezent in Romania, atat pentru carnea de vita, cat si pentru cea de porc sau pasari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )