Libnet.ro
UNICEF

15:30

Veste CUTREMURATOARE pentru lumea literara. Scriitorul Alexandru Musina a murit.

România Liberă România Liberă,
Veste CUTREMURATOARE pentru lumea literara. Scriitorul Alexandru Musina a murit.

Scriitorul Alexandru Musina, profesor doctor universitar la Facultatea de Litere din Brasov, a murit miercuri, la Spitalul Judetean Brasov, informeaza Mediafax. Alexandru Musina avea 59 de ani si suferea de mai mult timp de hepatita C, insa, in pofida numeroaselor tratamente pe care le-a urmat, a murit miercuri, la Spitalul Judetean Brasov, potrivit scriitorului Andrei Bodiu, profesor la Facultatea de Litere din oras. Este o veste cutremuratoare pentru noi si o mare pierdere. El a fost, . continuă pe România Liberă

Doliu in lumea literara. A murit Alexandru Musina, unul dintre cei mai apreciati scriitori romani

Alexandru Musina, profesor doctor la Facultatea de Litere din Brasov, a plecat prea devreme in lumea celor drepti, la doar 59 de ani.

Asa grait-a Gica Contra. Alexandru Musina - Epistolele moralistului

Prin 1997 sau sa fi fost deja 1998? , pe cand eram asadar student in primul sau in al doilea an de facultate, Mircea Ivanescu mi-a recomandat Eseu asupra poeziei moderne, punandu-mi, ca de atatea ori inainte si dupa aceea, exemplarul lui in brate adnotarile tremurate, scrijelite cu creionul pe rama verticala a paginii sau pe pagina alba de la final, imi aratau locurile unde mintea lui se oprise atenta si ma opream si eu, incercand sa ghicesc ce anume vazuse atat de semnificativ in pasajul subliniat cu o linie, uneori doua sau, rarissim, trei; ghid mai bun de lectura nu cred sa fi fost existibil) si spunandu-mi, ca niciodata pana atunci, si ca de foarte putine ori ulterior: Citeste-o neaparat, e o carte inteligenta. Poetul Alexandru Musina s-a stins astazi din viata.

Veste buna pentru militari. Pensiile ce au fost reduse la recalculare vor fi reintregite de la 1 octombrie

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 262 de voturi pentru, 15 voturi impotriva si 22 de abtineri, proiectul de lege potrivit caruia, de la 1 octombrie 2013, pensiile militarilor recalculate in 2010 revin.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )