Libnet.ro
UNICEF

21:15

VESTE DUREROASA: A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri! Lumea a inceput deja sa ii aduca OMAGII

B1 B1,
VESTE DUREROASA: A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri! Lumea a inceput deja sa ii aduca OMAGII

Henry Bloch, care a ajutat la construirea companiei din zona fiscala HR Block, devenind una dintre cele mai importante entitati din economia americana a secolului trecut, a murit marti, la varsta de 96 de. continuă pe B1

EXCLUSIV ADEVARUL Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori din lume: Tarile din Est vor avansa spre Europa rezolvand trei factori-cheie

Unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global, scriitorul si economistul francez Jacques Attali a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, interviu in care face, printre altele, si o analiza a viitorului Europei de Est.

Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori din lume: Tarile din Est vor avansa rezolvand trei factori-cheie

Unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global, scriitorul si economistul francez Jacques Attali a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, interviu in care face, printre altele, si o analiza a viitorului Europei de Est.

Povestea unuia dintre cei mai temuti infractori romani, supranumit masina de ucis: Cand se simtea incoltit, afisa o grimasa amenintatoare

Ioan Ursut este cunoscut drept unul dintre cei mai temuti infractori romani. Masina de ucis, cum l-a numit presa din Romania, a reusit sa evadeze de patru ori din inchisori, in timpul celor 20 de ani pe care si i-a petrecut dupa gratii. S-a spanzurat in anul 2012, la Penitenciarul din Gherla, tocmai in ziua in care urma sa aiba loc la Tribunalul Maramures pronuntarea sentintei in dosarul in care era cercetat.

Doliu la Hollywood! A murit castigatorul GLOBULUI DE AUR pentru filmul The Revenant (FOTO)

Doliu la Hollywood. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de film din lume, Steve Golin, a murit la varsta de 62 de ani. Cineastul a dus o lupta grea cu cancerul.

Serban Nicolae: Daca Presedintele nu accepta toate propunerile de ministri, remanierea Guvernului se va face in Parlament

In situatia in care presedintele Klaus Iohannis va refuza chiar si unul dintre cei trei ministri propusi, remanierea Guvernului se va face in Parlament, prin infiintarea unui nou minister, a declarat senatorul .

Atentate Sri Lanka. Autoritatile au descoperit ca unul dintre atacatori a studiat in Marea Britanie

Unul dintre atacatorii din spatele tragediei din Sri Lanka a studiat in Marea Britanie, au spus autoritatile. Credem ca unul dintre cei care au pus bombele a studiat in Marea Britanie, iar apoi a studiat.

Unul dintre cele mai circulate drumuri nationale, inchis complet timp de sase ore. Ruta ocolitoare, pe la cascada Bigar

Circulatia pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din Romania se inchide complet, cate trei ore, in noptile de luni spre marti si marti spre miercuri. Ruta ocolitoare ii duce pe soferi pe la casacada Bigar.

INIMA lui Jean Paler A CEDAT! TRAGEDIE pe scena teatrului romanesc! VESTEA care a iNGROZIT Romania!

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati actori din Romania! DRAMA TOTALA LA PRO TV! LACRIMI PENTRU FLORIN BUSUIOC! S-A iNTAMPLAT PE MASA DE OPERATIE! IMAGINI GREU DE PRIVITGALERIE.

VIDEO DJ Oxia, legenda muzicii tehno, concert la Peles transmis live in toata lumea

DJ Oxia, unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai muzicii tehno, a mixat marti, pe platoul din fata castelului Peles. Evenimentul a fost transmis in direct de CERCLE, o platforma digitala ce organizeaza si transmite live concerte de muzica electronica in toata lumea, amplasate in spatii neobisnuite, selectate cu atentie.

Cafengiul Gheorghe Florescu: Nichita Stanescu ma astepta la sase dimineata, in fata magazinului. Regret ca m-am certat cu Toma Caragiu chiar inainte sa moara. Ce cafea beau nomenclaturistii

Gheorghe Florescu este unul dintre cei mai cunoscuti cafengii din Bucuresti. intr-un interviu pentru Hotnews, a povestit intamplari inedite despre personalitatile care veneau sa bea cafea la el: Nichita.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )