Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste excelenta pentru romanii care se ocupa cu asta. Vor castiga mai multi bani

Antena3 Antena3,
Veste excelenta pentru romanii care se ocupa cu asta. Vor castiga mai multi bani

TVA redus de 9% in agricultura si scutirea de impozitul de 16% pe veniturile angajatilor din cercetare vor intra in vigoare de la 1 august. Cercetatorii vor fi scutiti de impozit la fel ca. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romanii care vor sa mearga in august la mare in Romania

Litoralul romanesc este ocupat in proportie de suta la suta in acest weekend, fiind destinatia numarul 1 pentru turistii romani in acest moment, a declarat, sambata,.

Ministerul de Finante a publicat in Monitorul Oficial Ordinul privind rezidenta fiscala. Documentul, extrem de important pentru romanii care domiciliaza in strainatate

Ministerul de Finante a publicat in Monitorul Oficial Ordinul privind rezidenta fiscala, document extrem de important pentru romanii care domiciliaza in strainatate, dar si pentru strainii care.

Veste proasta pentru cei care vor sa obtina permisul de conducere. Ce se intampla la traseu

Cei care vor sa isi ia permis de conducere trebuie sa se inarmeze cu rabdare. Examinatorii sunt in concediu, asa ca persoanele care urmeaza sa dea traseul sunt programate chiar si peste trei luni. Ca sa nu uite tot ce au.

Anunt oficial pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie. Ce se intampla in urmatoarea perioada

Ambasadorul britanic Paul Brummell le-a transmis cetatenilor romani care lucreaza in Marea Britanie sa fie calmi, pentru ca negocierile de iesire din Uniunea Europeana, dupa Brexit, reprezinta un.

Romanii care vin acasa, in vacanta, blocheaza Vama Nadlac

Romanii care vin acasa, in vacanta, blocheaza Vama Nadlac .

Veste buna pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a: Vor primi manuale GRATUITE

Elevii de la clasele XI si XII vor primi manuale gratuite, pentru prima data in 26 de ani, iar saptamana aceasta Ministerul Educatiei va negocia cu reprezentantii editurilor, apoi de luni urmeaza sa.

Vom discuta cu ministrul pentru romanii de pretutindeni despre votul prin corespondenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii se vor intalni joi cu ministrul delegat pentru Relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, pe tema ordonantei cu privire la votul prin corespondenta.

Ambasadorul britanic Paul Brummel: Romanii care lucreaza in Marea Britanie sa fie calmi, negocierile de iesire din UE sunt un proces indelungat

Ambasadorul britanic Paul Brummell le-a transmis duminica cetatenilor romani care lucreaza in Marea Britanie sa fie calmi, deoarece negocierile de iesire din Uniunea Europeana, dupa Brexit, reprezinta un proces indelungat si a subliniat ca relatiile dintre cele doua tari vor fi ghidate, in continuare, de parteneriatul strategic, bazat pe doi piloni, securitate si prosperitate, potrivit Agerpres.

Ministrul pentru romanii de pretutindeni: Guvernul are in vedere o interventie chirurgicala pentru indepartarea obstacolelor care pot aparea la votul in strainatate

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, a declarat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca Guvernul are in vedere o interventie punctuala, chirurgicala, minimala asupra Legii electorale, astfel incat sa fie indepartate obstacolele tehnice care ar putea afecta dreptul de a alege al romanilor din afara granitelor.

Proiect: facilitati pentru romanii din diaspora

PNL va promova in Parlament o lege prin care romanii din diaspora, veniti in concediu in luna august, sa beneficieze de regim de urgenta si fara plata taxelor aferente la depunerea cererilor pentru diverse documente solicitate autoritatilor publice, a anuntat luni copresedintele PNL Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )