Libnet.ro
UNICEF

14:15

Veste extraordinara pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la pompa, soferi

Playtech Playtech,
Veste extraordinara pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Mare atentie la pompa, soferi

Pe final de an, pretul petrolului fluctueaza, motiv pentru care sunt influentate si tarifele la pompa, la benzina si motorina. Cererea pentru titei e scazuta la nivel mondial si,. continuă pe Playtech

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. UE vrea sa se intample asta cu locuinta ta incalzita

Comisia Europeana a anuntat ca va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale. Valul de renovari. Comisia Europeana va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale Initiativa Valul de renovari a Comisiei Europene reprezinta o oportunitate istorica pentru a transforma stocul actual de cladiri vechi si cu pierderi mari intr-unul mai .

NICUSOR DAN: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca a facut o vizita la Societatea de Transport Bucuresti, unde s-au analizat masurile de protejarea a calatorilor, in contextul pandemiei, fiind discutii despre numarul mediu de calatori pe linii si pe ore, dezinfectia in mijloacele de transport in comun, purtarea mastii. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru soferi si vatmani, in urma caruia vom obtine o imagine mai exacta a situatiei din teren si care ne va ajuta sa luam decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toti cei care folosesc transportul public in Capitala sa fie in siguranta, spune Nicusor Dan, conform news. ro.

Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania. Se intampla de la 1 ianuarie cu amenzile

Codul Rutier este cunoscut de catre toti soferii, dar putini sunt cei care cunosc acest truc prin care pot sa scape de la plata amenzilor. Astfel ca prescrierea amenzilor contraventionale, precum sunt si amenzile rutiere, este prevazuta in Codul de procedura fiscala. Cod rutier 2020. Schimbare pentru toti soferii din Romania Asadar, aceste amenzi, in .

Anunt pentru toti romanii de la bloc, incepand de luni. Arafat: Politia iti da amenda daca faci asta

Raed Arafat vine cu precizari despre noile masuri care urmeaza sa fie adoptate incepand de luni, 9 noiembrie. Amenzile vor curge pe banda rulanta, daca romanii nu se vor conforma. Ce trebuie sa stii pentru perioada urmatoare? Raed Arafat, precizari despre noile restrictii: Termeni si conditii Secretarul de stat a sustinut ca din acest moment .

Veste proasta pentru cei cu centrale termice de apartament. Se intampla chiar de luni in Romania

Intr-un context dificil in care ne aflam, primim inca o veste proasta. Toate facturile la energie electrica se majoreaza, de la 1 noiembrie, dupa ce Autoritatea Nationala de Reglementare.

Atentie, romani. Toti cei care au card si cont bancar si au folosit aici datele sunt in pericol

Numeroase site-uri utilizate pentru rezervarea hotelurilor au expus datele cardurilor introduse pentru a face plati. Datele cardurilor celor care au utilizat site-uri pentru a rezerva camere de.

Anunt exploziv de la WhatsApp: se intampla pentru toti utilizatorii. Mare atentie

WhatsApp a lansat o functie foarte importanta pentru sute de milioane de utilizatori, iar asta dupa cateva luni bune in care s-a asteptat ca functia sa fie pusa la dispozitia oamenilor care.

Cangurasul matematician: un joc pentru toti copiii din invatamantul primar

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie Asociatia IDEE) are placerea sa va anunte ca pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )