Libnet.ro
UNICEF

16:00

Veste foarte buna pentru romanii din Franta: ce ar putea primi de la guvernul francez

Playtech Playtech,
Veste foarte buna pentru romanii din Franta: ce ar putea primi de la guvernul francez

Spre deosebire de alte tari care incearca sa alieneze strainii si sa forteze oamenii sa se intoarca in tara din care au plecat, Franta imbratiseaza o cu totul alta. continuă pe Playtech

Alegeri parlamentare 2020. Camera Deputatilor a aprobat votarea timp de doua zile pentru romanii din diaspora

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, luni, un amendament la proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie de electorala, potrivit caruia alegatorii romani din strainatate vor avea la.

Camera Deputatilor: Romanii din diaspora vor avea la dispozitie doua zile de vot la alegerile parlamentare

Camera Deputatilor a adoptat luni proiectul de lege privind modificarea si completarea unor legi in materie electorala care a trecut saptamana trecuta in regim de urgenta si de Senat. Deputatii propun ca la alegerile parlamentare alegatorii din strainatate sa aiba la dispozitie doua zile de vot, anume 5 si 6 decembrie. Amendamentul a fost propus de PNL si USR si adoptat de deputati. Proiectul de lege modificat merge la promulgare, la presedintele Klaus Iohannis.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Alimentul interzis in Canada, Elvetia si Danemarca. Este foarte daunator pentru oameni, dar romanii il consuma in exces

Margarina devenea produs non-grata, in urma cu 6 ani, in Canada, Danemarca si Elvetia. in 2014, Danemarca a declarat razboi uleiurilor. Printr-o decizie guvernamentala a interzis orice produs alimentar cu mai mult de doua procente grasimi trans. Margarina interzisa in Canada, Elvetia si Danemarca Margarina devenea produs non-grata, in urma cu 6 ani, in Canada, .

CIOLACU: Romanii din diaspora nu vor putea sa voteze; trebuie sa avem o discutie in Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targoviste, ca romanii din diaspora nu vor putea sa voteze la alegerile parlamentare in tarile in care locuiesc, fiindca statele respective nu permit Romaniei sa amenajeze sectii, iar aceasta problema ar trebui sa fie discutata in Parlament, conform Agerpres.

Vladimir Putin este incoltit. Vestea venita in acest moment din Franta

Luni, presedintele Frantei, Emmanuel Macron a discutat cu presedintele rus Vladimir Putin. Macron cere clarificari in privinta tentativei de asasinat asupra lui Aleksei Navalnii. Vladimir Putin este incoltit Presedintele Frantei ii cere clarificari lui Vladimir Putin despre tentativa de asasinat care l-a vizat pe Aleksei Navalnii. Trebuie sa se faca lumina, fara intarziere, privind tentativa .

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

Scad taxele pentru facultatile din Bucuresti? Studentii au facut cerere speciala

Studentii vin in spatiul public cu o cerere speciala. Ce doresc tinerii si cum isi argumenteaza cererea ca taxele pentru facultatile din Bucuresti sa revina la preturi mai avantajoase pentru ei? Universitatea Bucuresti: Studentii, cerere speciala pentru scaderea taxelor Studentii Universitatii Bucuresti cer reducerea taxelor cu 30% pe fondul crizei sanitare. Tinerii si-au insiruit doleantele .

Romanii din diaspora vor putea sa voteze la alegerile parlamentare timp de doua zile

Alegatorii romani din diaspora vor avea la dispozitie doua zile sambata si duminica) pentru a vota .

Cum trebuie sa fie repartitoarele de caldura. Amenzi pentru romanii care stau la bloc si nu respecta legea

Romanii care locuiesc la bloc ar putea fi obligati sa isi monteze contoare sau repartitoare de caldura. in caz contrar, risca amenzi usturatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )