Libnet.ro
UNICEF

10:45

Veste imensa pentru romani! Tratamentul care l-a vindecat pe Trump este folosit si in Bucuresti. Rezultate incredibile

Playtech Playtech,
Veste imensa pentru romani! Tratamentul care l-a vindecat pe Trump este folosit si in Bucuresti. Rezultate incredibile

Ce tratament l-a vindecat pe Donald Trump? Presedintele Statelor Unite ale Americii este acum, mai increzator decat niciodata si se sime excelent, iar medicamentele care au dat roade se folosesc si in Bucuresti. Donald Trump s-a vindecat. Care a fost tratamentul? Presedintele Statelor Unire ale Americii a fost testat cu coronavirus, la fel ca si . continuă pe Playtech

Medicul Alexandru Rafila, o alta veste teribila pentru romani. Unde vor ajunge in scurt timp pacientii cu coronavirus

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS trage un mare semnal de alarma cu privire la blocarea sistemului de sanatate. Din pacate, cifrele inregistrate ieri au schimbat regulile jocului, iar autoritatile si cadrele medicale nu mai vad luminita de la capatul tunelului. in cursul zilei de miercuri, GCS a anuntat 4. 016 cazuri, cifra record dupa opt .

Condimentul secret care face minuni pentru romani. Corpul tau se va schimba in scurt timp

Un condiment foarte ieftin si care e prezent in bucataria mai multor romani face minuni. Putini stiu de proprietatile acestuia. Cum se schimba corpul tau daca il consumi si despre ce ingredient aparte este vorba? Condimentul secret din bucatarie. Putini stiu cate beneficii are Nu multi simt gustul placut de ghimbir, dar cu siguranta e .

Se dau bani pentru romani. Cine beneficiaza: legea a fost adoptata

Ca si o masura de incurajare pentru producatorii agricoli din Romania, Parlamentul a dat unda verde unui proiect cu prime de comercializare care pot ajunge anual pana la 10. 000 de euro, printro schema care se va derula in intervalul 2021-2023, anunta avocatnet. ro. Se dau bani pentru romani Astfel, primele urmeaza a fi date celor care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )