Libnet.ro
UNICEF

06:30

Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare. Anuntul oficial

Playtech Playtech,
Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare. Anuntul oficial

Situatia se complica la Dinamo, dupa ce Ionut Negoita a anuntat ca nu mai finanteaza clubul din Stefan cel Mare si renunta la pachetul majoritar de actiuni. Ar putea aparea insa investitori surpriza, fiind facut in acest sens un anunt oficial. Veste istorica pentru Dinamo! Cine ar putea prelua acum clubul din Stefan cel Mare . continuă pe Playtech

Cine ar putea prelua puterea in Coreea de Nord

Disparitia din viata publica si zvonurile privind complicatiile dupa o operatie a liderului de la Phenian, Kim Jong-un, lasa loc in continuare la tot felul de speculatii, inclusiv despre succesiunea in fruntea dinastiei politice din Coreea de Nord. Una dintre variantele care se vehiculeaza este aceea ca tara ar fi condusa de Kim Yo Jong, sora mai mica a lui Kim Jong-un.

Decizie istorica pentru Meghan Markle si Printul Harry. Au anuntat deja public planul lor

Meghan Markle si Printul Harry au luat o decizie importanta. Chiar ei au anuntat ziarele de ceea ce va urma. Cooperarea s-a incheiat. Decizie istorita pentru Meghan Markle si Printul Harry Ducii de Sussex au transmis mai multor ziare britanice, intre care The Sun, The Mirror si Daily Mail, o scrisoare prin care le avertizeaza .

O fosta vedeta a Stelei a donat bani pentru Dinamo. Cum si-a explicat gestul in fata suporterilor

Situatia dramatica prin care trece Dinamo, aflata la un pas de a nu obtine licenta pentru viitorul sezon al Ligii I, l-a determinat pe unul dintre fostii fotbalisti ai marii rivale sa faca un gest privit cu admiratie de membrii Peluzei Catalin Haldan. O fosta vedeta a Stelei a donat bani pentru Dinamo. Cum si-a .

Veste proasta pentru romanii care si-au facut stocuri de paracetamol. Trebuie sa verifice acum ce scrie pe ambalaj!

Dragos Damian, CEO Terapia Cluj, a declarat, luni, la Antena 3, ca au fost extinse capacitatile de productie pentru fabricare paracetamolului astfel incat romanii sa nu aiba probleme in a gasi acest medicament pe piata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )