Libnet.ro
UNICEF

20:30

O, ce veste minunata. Colindele intrepretate de Angela Gheorghiu, apreciate de The Gramaphone

Adevărul Adevărul,
O, ce veste minunata. Colindele intrepretate de Angela Gheorghiu, apreciate de The Gramaphone

Cea mai prestigioasa revista de muzica clasica din lume, The Gramaphone,elogiaza discul de colinde lansat de Angela Gheorghiusi inregistrat alaturi de Orchestra Nationala Radio, dirijata de Tiberiu Soare,a carei interpretare este considerata ca fiind una splendida. continuă pe Adevărul

VIDEO O, ce veste minunata. Colindele intrepretate de Angela Gheorghiu, apreciate de The Gramaphone

Cea mai prestigioasa revista de muzica clasica din lume, The Gramaphone,elogiaza discul de colinde lansat de Angela Gheorghiusi inregistrat alaturi de Orchestra Nationala Radio, dirijata de Tiberiu Soare,a carei interpretare este considerata ca fiind una splendida.

Soprana Angela Gheorghiu, elogiata de cea mai prestigioasa revista de muzica clasica din lume.

Una dintre cele mai importante reviste de muzica clasica din lume, The Gramophone, a publicat luni un articol in care elogiaza albumul de colinde romanesti lansat recent de soprana Angela Gheorghiu. Jurnalistul Jon Tolansky caracterizeaza auditia albumului ca o experienta frapanta, subliniind calitatea artistica deosebita a colindelor special orchestrate pentru vocea celebrei soprane. Alaturi de elogiul care este adus interpretarii Angelei Gheorghiu si aranjamentelor orchestrale, este .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )