Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste minunata pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Veste minunata pentru Simona Halep

Victoria Simonei Halep, locul 2 WTA, in fata croatei Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur de la US Open, i-a asigurat sportivei noastre calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, scrie Dolce. continuă pe Antena3

Vesti excelente pentru Simona Halep. Si-a asigurat prezenta la Singapore

Aflata la New York pentru US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului, Simona Halep a primit o veste excelenta din partea WTA.

Ce spune o legenda a tenisului despre Simona Halep

Nick Bollettieri, unul dintre cei mai mari antrenori din lumea tenisului, are doar cuvinte de lauda pentru Simona Halep. Ajuns la 80 de ani, Bollettieri ramane un tip extrem de activ. Si nu doar cand vine vorba de.

Simona Halep la US Open: de ce retragerea Sarapovei e o veste buna si cati bani a castigat romanca in 2015

Simona Halep isi va incepe, astazi, tentativa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera si deja a scapat de o jucatoare pe care nu o invinsese niciodata: Maria Sarapova Rusia, 3 WTA).

Simona Halep-Marina Erakovici. Halep, primul test la US Open

Simona Halep-Marina Erakovici Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul secund la US Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, stie impotriva cui va evolua pentru egalarea rezultatului din 2014, cand a ajuns pana in turul al treilea.

Simona Halep - E prima oara cand incep bine un turneu de Mare Slem

Romanca Simona Halep, a doua favorita a turneului de tenis US Open, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York, a declarat dupa calificarea in runda a doua ca este pentru prima oara cand incepe asa de bine un turneu de Mare Slem, potrivit Agerpres.

Simona Halep: E prima oara cand incep bine un turneu de Mare Slem

Romanca Simona Halep, a doua favorita a turneului de tenis US Open, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York, a declarat dupa calificarea in runda a doua ca este pentru prima oara cand incepe asa.

Simona Halep la US Open: adversara periculoasa pentru romanca in turul II. A fost sfert finalista la New York in 2009

La cateva ore dupa ce a trecut de Marina Erakovici Noua Zeelanda, 99 WTA), Simona Halep a aflat cu cine va juca pentru a-si egala performanta din 2014, accederea in turul III la US Open.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-2, 3-0/ Halep, in turul doi la Flushing Meadows - Erakovic a abandonat din motive medicale

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul doi, Simona a etalat un joc solid, reusind sa arate in multe momente o siguranta mare in lovituri in fata Marinei Erakovic, din Noua Zeelanda locul 99 WTA). La scorul de 6-2 si 3-0 in favoarea Simonei, adversara a abandonat din motive medicale partida a durat 47 de minute). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat.

LIVE TEXT Simona Halep - Marina Erakovici: ora 18.00. Romanca ia startul la US OPEN

Simona Halep, 2 WTA si a doua favorita, o intalneste pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, 99 WTA, marti, in primul tur la US Open. Romanca va juca pentru prima cu Erakovici.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3298 seconds )