Libnet.ro
UNICEF

18:45

Veste oribiila pentru Laura Codruta Kovesi. Contracandidatul sau la sefia Parchetului European: Nu ma retrag din cursa, amandoi suntem in aceeasi situatie!

Antena3 Antena3,
Veste oribiila pentru Laura Codruta Kovesi. Contracandidatul sau la sefia Parchetului European: Nu ma retrag din cursa, amandoi suntem in aceeasi situatie!

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi pentru postul de sef al Parchetului european, a precizat, intr-o declaratie pentru Politico. eu, ca ramane in cursa pentru obtinerea acestei. continuă pe Antena3

CTP explica de ce nu o sustine Viorica Dancila pe Laura Codruta Kovesi: A invatat-o cineva, e logic!

CTP a vorbit, miercuri seara, la Digi 24, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor, spunand ca pastreaza franturi din discursul lui Dragnea. Jurnalistul a explicat si de ce nu o sustine premierul pe Laura Codruta Kovesi. CTP explica de ce nu o sustine Dancila pe Kovesi Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat , miercuri .

Cand se va da un raspuns cu privire la candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru sefia Parchetului European, dar negocierile pentru desemnarea in aceasta functie ar putea fi reluate abia in a doua parte a lunii septembrie, sustine europarlamentarul PNL Rares Bogdan. Kovesi mai asteapta pana in septembrie pentru sefia Parchetului European Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) se bucura .

Veste buna pentru elevi si parinti. Ministerul Educatiei a facut anuntul despre manualele scolare

Ministerul Educatiei Nationale a facut un anunt, miercuri, despre manualele scolare. Vestea buna din partea institutiei vine in ajutorul parintilor! in ce procent vor fi cartile asigurate? Ministerul Educatiei a facut anuntul despre manualele scolare Conform anuntului Ministerului EducatieiMEN), facut miercuri, peste trei sferturi dintre manualele scolare pentru clasele I-VII sunt asigurate prin contractele existente.

Prima veste proasta pentru noul premier britanic. Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Boris Johnson, intr-o convorbire telefonica

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene pe final de mandat, i-a transmis premierului britanic Boris Johnson ca acordul de divort covenit deja de UE si Londra este singurul posibil pentru blocul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )