Libnet.ro
UNICEF

16:30

Veste proasta pentru Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. Ce decizie au luat magistratii

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. Ce decizie au luat magistratii

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au luat o decizie, marti, in privinta arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, judecat pentru ca ar fi obtinut pe nedrept fonduri europene, potrivit. continuă pe Antena3

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ramane sub control judiciar

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, judecat pentru ca ar fi obtinut pe nedrept fonduri europene, ramane sub control judiciar, au decis, marti, magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care i-au respins solicitarea de revocare a acestei masuri.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ramane sub control judiciar, Decizia iCCJ este definitiva

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, va ramane sub control judiciar, cererea preotului fiind respinsa de inalta Curte de Justitie si Casatie, in dosarul in care este acuzat de fraude cu fonduri europene.

Mihai Fifor, veste proasta pentru angajati: Nu se modifica articolul din Codul Fiscal privind suprataxarea contractelor part-time

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a respins categoric duminica idee modificarii prevederilor din Ordonanta nr. 4/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal prin care se.

Instanta Suprema, decizie DEFINITIVA: Arhiepiscopul Tomisului ramane sub control judiciar

Arhiepiscopul Tomisului a cerut ridicarea controlului judiciar in dosarul in care este anchetat alaturi de alte persoane pentru frauda fiscala si fals in declaratii privind Ferma Nazarcea. Marti,.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti, ca nefondata, cererea arhiepiscopului Tomisului, Teodosie Petrescu, de ridicare a masurii controlului judiciar, in dosarul in care este acuzat de fraude cu fonduri europene, anunta Agerpres. Pe 18 iulie, Curtea de Apel Constanta a prelungit cu 60 de zile controlul judiciar in cazul arhiepiscopului, insa acesta a contestat decizia la instanta suprema.

Veste EXCELENTA pentru elevi. Ce se va intampla din septembrie

Elevii din clasa a V-a vor avea, din prima zi a noului an scolar, sapte manuale noi. Ministerul Educatiei a inceput procesul de aprobare a manualelor pentru clasa a V-a, forma finala pentru sapte dintre cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )