Libnet.ro
UNICEF

14:15

Veste proasta pentru magistratii condamnati pentru coruptie! Nu vor mai beneficia de pensie

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru magistratii condamnati pentru coruptie! Nu vor mai beneficia de pensie

Presedintele Traian Basescu a promulgat luni legea prin care magistratii si membrii personalului de specialitate juridica ce au fost condamnati definitiv pentru o infractiune de coruptie nu mai beneficiaza de. continuă pe Antena3

Magistratii condamnati pentru coruptie nu vor mai benficia de pensii speciale

Presedintele Traian Basescu a promulgat, luni, legea care prevede eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor condamnati definitiv pentru fapte de coruptie, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Magistratii condamnati pentru coruptie nu vor beneficia, pe viitor, de pensii speciale. Cei pensionati deja nu-si vor pierde pensiile mari, chiar daca sunt in puscarie

Presedintele Traian Basescu a promulgat, luni, legea care prevede eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor condamnati definitiv pentru fapte de coruptie, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. insa, legea NU se aplica retroactiv! .

Magistratii condamnati pentru coruptie nu mai beneficiaza de pensie de serviciu

Presedintele Traian Basescu a promulgat luni legea prin care magistratii si membrii personalului de specialitate juridica ce au fost condamnati definitiv pentru o infractiune de coruptie nu mai beneficiaza de pensia de serviciu.

Magistratii condamnati pentru coruptie nu mai au pensii speciale; legea care le elimina a fost promulgata

Legea care prevede eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor condamnati definitiv pentru fapte de coruptie a fost preomulgata, luni, de presedintele Traian Basescu.

Veste buna pentru diabetici. Pancreasul bioartificial ar putea elimina insulina

Pancreasul bioartificial, creat de cercetatorii francezi din Strasbourg, cu ajutorul caruia pacientii nu vor mai fi nevoiti sa isi injecteze insulina, va face obiectul primelor teste pe oameni la inceputul anului 2016, scrie Mediafax.

Caru' cu vedete: Madalina Ghenea, in vacanta cu un traficant de droguri; Nu s-a spalat timp de doua luni. Ce actrita celebra a recunoscut asta; N-a mai stiu de el de fericire. Cum s-a dezlantuit Piedone la petrecerea data in cinstea nepotului sau

Veste proasta pentru fanii lui Harry Potter! Actorul va fi internat in curand. Daniel Radcliffe a devenit cunoscut publicului dupa ce i-a dat viata indragitului personaj Harry Potter. Acum, actorul se confrunta cu o problema majora. Decizie de ultima ora a Andreei Marin! Care este motivul pentru care Zana este hotarata sa plece din tara! Andreea Marin a reusit sa slabeasca spectaculos in ultimul an, iar silueta sa este mai frumoasa ca niciodata.

Rosiile nu se vor mai strica, ci doar se vor stafidi

Rosiile de culoarea mierii, nu se vor strica, ci se vor stafidi. Grupul agrochimic si pentru seminte a ales regiunea din sud-estul Frantei pentru pamantul rece primavara si caldura estivala, fara ploi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )