Libnet.ro
UNICEF

15:00

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit. continuă pe Antena3

PRIMA CASA, legea darii in plata. Senatorul Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru mii de romani

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a dat o veste buna pentru romanii care au credite Prima casa. Astazi, in Comisia Economica a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite si beneficiarilor.

Ce patesc de acum inainte romanii ce sunt prinsi de radar: Veste iNSPAIMANTATOARE pentru toti soferii

Comisia juridica si Comisia pentru transporturi ale Camerei Deputatilor au dat un raport favorabil proiectului de lege pentru modificarea art. 109 din Codul Rutier, care prevede, printre altele, ca prezenta.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

Veste extraordinara pentru bugetari. Vei sari in sus de bucurie! S-a stabilit o noua minivacanta

Ne vom bucura de o noua minivacanta la sfarsitul lunii noiembrie, datorita faptului ca ultima zi a acesti lunieste zi libera, pentru ca se sarbatoreste Sfantul Andrei. Aceasta sarbatoare va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )