Libnet.ro
UNICEF

19:45

Veste proasta pentru romani! Benzina si mancarea se vor scumpi in aceasta iarna

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romani! Benzina si mancarea se vor scumpi in aceasta iarna

Avertisment pentru romani! Ne asteapta o iarna cu scumpiri pe toate liniile. Cresterea preturilor pentru carburanti da startul unui val urias de cresteri pentru utilitati si chiar si pentru mancare. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

Veste URIASA pentru romani: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! Ce DOCUMENT iti trebuie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate pot solicita pensie pentru fiecare tara in care au fost lucratori calificati. Pensiile se vor da in concordanta cu legislatia din statele respective. Casa de pensii din.

Comisia de la Venetia cere legi pentru romani, nu Coduri pentru Dragnea

Toate recomandarile Comisiei de la Venetia cer o reevaluare totala a amendamentelor ambelor Coduri, iar Parlamentului i se cere sa elaboreze legi pentru romani, nu Coduri pentru Dragnea, a declarat vineri presedintele PMP, Eugen Tomac.

Business report:Salarii mai mari n comune dect n oras. Ct cstiga un angajat la primarie; Cum aflati cti bani mai puteti mprumuta de la banci cu noile limite de creditare; Veste excelenta pentru bucuresteni! De cnd va fi functional metroul din Drumul Tabe

Romanii vor putea calatori gratis prin Europa! Care sunt conditiile. Comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru. Cazurile romanilor care au primit zeci de mii de euro pentru a se muta in mediul rural. Abia s-a dat startul pentru finantarea fermelor.

BNR, lovitura naucitoare pentru romani. Regulile de creditare se schimba major

Banca Nationala Romana vine cu schimbari majore pentru romanii care doresc sa isi faca un credit. Conform noilor prevederi, nivelul maxim al gradului de indatorare va fi de 40% din venitul net la creditele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3337 seconds )