Libnet.ro
UNICEF

21:15

Veste proasta pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 noiembrie

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 noiembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a emis si supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care propune majorarea tarifului perceput pentru calatoria cu trenul, in functie de distanta. continuă pe Antena3

inca o veste proasta pentru Catalin Botezatu. Sefii de la Bravo, ai Stil cauta inlocuitor

Din pacate pentru Catalin Botezatu, starea de sanatate precara ii afecteaza si aparitiile TV. Fanii emisiunii Bravo, ai stil s-ar putea sa nu-l mai vada in acest sezon la masa juriului din cauza problemelor de sanatate pe care ii vor intrerupe pentru o perioada activitatea, pentru ca acesta trebuie sa se odihneasca pentru a se .

Biletele de tren se scumpesc de la 1 noiembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a emis si supus dezbaterii publice un proiect de ordin prin care propune majorarea tarifului perceput pentru calatoria cu trenul, in functie de distanta parcursa.

VREMEA. Vesti bune pentru romani! Meteorologii anunta ca temperaturile de vara se prelungesc

Vesti bune pentru romani! Temperaturile de vara se prelungesc pana la mijlocul saptamanii. Si miercuri, in tara noastra vor fi maxime de 32 de grade Celsius. Astazi avem temperaturi.

Veste buna pentru Barcelona: Messi si Dembele au revenit la antrenamente

Barcelona nu are parte de cel mai bun debut in La Liga are deja doua infrangeri in primele sapte etape), insa o veste buna vine din partea staff-ului medical: Lionel Messi si Ouasmane Dembele au revenit la antrenamentele echipei, dupa cum informeaza presa iberica apropiata de formatia de pe Camp Nou sport. es).

Veste excelenta pentru mama Luizei Melencu. Ce trebuie sa faca pentru a nu mai fi amendata cu 5.000 de lei

Adina Anghelescu a explicat cum poate sa scape mama Luizei de amenda uriasa pe care a primit-o pentru ca nu s-a prezentat la prelevalea de ADN cand a fost citata de procurori. Reiese clar din ordonanta ca.

Cod ROSU de agitatie maritima si vant puternic. Uraganul Lorenzo se apropie de Europa. Avertisment pentru ROMANI

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Portugalia ca, pentru ziua de 2 octombrie 2019, Institutul local pentru Mare si Atmosfera I.

Proteste si blocaje in circulatie in Hong Kong. Ministerul Afacerilor Externe, AVERTISMENT pentru romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca inHong Kong ca, pe parcursul ultimelor luni, au avut loc o serie de proteste,.

VESTI PROASTE pentru ROMANI: FARA ZILE LIBERE de SARBATORILE LEGALE!

Vesti proaste pentru bugetari! Pana de Craciun, nu o sa mai aiba parte de nicio minivacanta. Atat Sfantul Andrei, cat si Ziua Nationala a Romaniei pica in zile de weekend, care sunt, oricum, zile nelu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )