Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste proasta pentru unul din actorii din Las Fierbinti

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru unul din actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru unul dintre actorii din Las Fierbinti

Actorul Cuzin Toma a pierdut procesul cu CREDIDAM, in urma scandalurilor pe care acesta le-a facut la asociatie. Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor.

Pentru femeile din aceasta tara, nasterea are un risc de mortalitate mai mare decat conflictul armat

Pentru femeile din Afganistan, nasterea are un risc de deces de circa cinci ori mai mare decat conflictul armat din tara lor, la 17 ani de la inlaturarea regimului taliban si in ciuda afluxului masiv de ajutor.

Subiectele zilei:ntrebare de doi lei la referendumul de 163 de milioane de lei. Ce au nteles romnii: Eu am amante, nu ma duc la niciun referendum; Unul din cinci romni apti de munca nu a lucrat niciodata; Un profesor de tara protesteaza de opt zile pentr

Exodul materiei cenusii. IntegralEdu: 40. 000 de tineri romani studiaza peste hotare. Care sunt destinatiile preferate. La editia cu numarul 23 din acest weekend. Angela Merkel si Bavaria: Ce insemnatate au alegerile regionale pentru cancelara Germaniei. Cu mai putin de patru saptamani pana la.

Invitatie din PNL pentru pucistii din PSD. Haideti luni...

Razvan Prisca, deputat PNL, a lansat o invitatie pentru dizidentii din PSD. De multe ori, am spus ca e important sa fii intelept. Momentul motiunii de cenzura este unul delicat. Si atunci, putem sa.

Ministrul Afacerilor Europene, mesaj pentru colegii din PSD

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, face un apel la ratiune si unitate in PSD, inaintea Comitetului Executiv National al formatiunii, mentionand ca principala preocupare a partidului tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )