Libnet.ro
UNICEF

13:30

Veste SOC: Abia a fost salvat de la moarte! Din pacate, actorul Mihai Bendeac a fost nevoit sa faca anuntul trist...

B1 B1,
Veste SOC: Abia a fost salvat de la moarte! Din pacate, actorul Mihai Bendeac a fost nevoit sa faca anuntul trist...

In cadrul calatoriei facute in tara in cadrul X Factor, Mihai Bendeac a salvat de la moarte un catel, care se afla pe un pod, la o inaltime foarte mare si pe langa care treceau masini in mare. continuă pe B1

Veste SOC despre marele actor Alexandru Arsinel. Din pacate, a CEDAT

Alexandru Arsinel s-a retras la munte din cauza caldurilor coplesitoare din ultima perioada l, asta, dupa ce s-a recules la mormantul parintilor sai, in Dolhasca. Suntem la Sinaia si o sa mai ramanem.

Veste SOC in showbiz-ul Romanesc... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

SOC in sportul romanesc! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de marele fotbalist Gheorghe Hagi...

Gheorghe Hagi a declarat, recent, ca sustinerea sportului este la un nivel foarte jos. Suntem buni, dar suntem departe de ce am fost, de anii 80 si 90. Foarte, foarte, foarte departe. Atunci s-a format.

Sunt conectata la aparate... Din pacate, showbiz-ul romanesc este in stare de soc: Da, este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

OANA LIS s-a topit de DURERE! Drama totala dupa ce VIOREL LIS a fost bagat de urgenta in OPERATIE! Din pacate...

Oana Lis, sotia fostului primar al Capitalei Viorel Lis si-a uimit fanii cu o noua postare pe Facebook in care a vorbit despre tristete si despre moarte. Ea sustine ca, desi trece prin probleme.

Bomba pe piata media: Ce decizie SOC au luat cei de Pro TV in privinta Andreei Esca! Din pacate, vedeta TV a facut prima anuntul...

Intoarsa de curand din concediu, Andreea Esca a postat pe retelele sociale o imagine cu prompterul care i-a lasat fara cuvinte pe fanii prezentatoarei Stirilor ProTV. Din nou la viata mea, a scris.

Anunt SOC: Stresul si-a spus cuvantul... Din pacate este vorba de indragita prezentatoare Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

I-a aprins o lumanare, apoi Oana a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

Copil la un pas de moarte din cauza lipsei ambulantelor. A fost deschisa o ancheta dupa dialogul halucinant de la 112

Situatia incredibila care iese la iveala dupa un accident in care au fost implicati patru frati din judetul Dambovita. Cel mai mic dintre ei, dar si cel mai grav ranit, nu a putut fi preluat de ambulanta pe.

Gata, totul s-a terminat... Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Da, din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca in trecut a suferit si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )