Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste SOC pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii lor din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste SOC pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii lor din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Noua Lege a Pensiilor prevede ca romanii cu pensii mai mici de 600 lei vor beneficia de o indemnizatie sociala. Din 2019, pensia minima va creste cu 10 procente, ajungand, de la 640 lei, la 704. continuă pe B1

Veste proasta pentru Simona Halep inainte de Wimbledon. Eliminare dramatica in semifinale

Simona Halep si Raluca Olaru au fost eliminate dramatic in proba de dublu a semifinalei de la Eastbourne. Constanteanca si-a aflat azi adversara din primul tur la Wimbledon, iar vestea proasta este ca ar putea intalni adversare de top in drumul spre finala acestui turneu. Simona Halep si Raluca Olaru, eliminate in semifinale la Eastbourne .

Sfintii Petru si Pavel. Lovitura mare pentru toti credinciosii ortodocsi! Ce se intampla in aceasta zi

Sfintii Petru si Pavel. Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel a inceput anul acesta luni, 4 iunie si ar fi trebuit sa se termine pe 29 iunie, atunci cand este marea sarbatoare crestina. Sfintii Petru.

Alerta pentru toti romanii care au centrale termice pe gaz! Avertizare de ultim moment!

Probleme serioase pentru romanii care au centrale termice pe gaze naturale. in cazul unei ierni grele acesti romani ar putea sa ramana in frig, conform unui anunt al companiei E. Continuarea, pe.

Veste proasta pentru bucuresteni. Linia de tramvai 41 se suspenda pentru doua luni

Circulatia tramvaielor liniei 41 va fi suspendata timp de doua luni, incepand de sambata, 29 iunie, pentru realizarea unor lucrari la Podul Ciurel, statia de metrou din Drumul Taberei si la podul Grant, iar pe.

Surpriza Samsung pentru toti romanii: cum te bucuri de YouTube ca bogatii

Samsung a pregatit o surpriza insemnata pentru cei care ii folosesc telefoanele. Ai acces gratuit la versiunea pe bani a YouTube. Ce trebuie sa faci? Ti-ai dori un YouTube fara reclame? Ei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )