Libnet.ro
UNICEF

16:00

Veste teribila pentru Firicel din Las Fierbinti!

Antena3 Antena3,
Veste teribila pentru Firicel din Las Fierbinti!

Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinti, a primit o veste teribila, recent. Vedeta nu credea ca va ajunge in aceasta situatie vreodata. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru romani! Meteorologii au anuntat pana cand tine VREMEA EXTREMA in aceasta vara: Zonele CELE MAI AFECTATE

Meteorologii vin cu vesti ingrijoratoare pentru saptamana aceasta. De luni, 9 iulie, pana duminica, 15 iulie, vremea va fi cand ploioasa, cand extrem de calduroasa, cu temperaturi.

ALERTA METEO: Veste teribila pentru romani in weekend! Care sunt zonele de la munte si mare cele mai afectate de FENOMENELE EXTREME...

Vestile nu sunt deloc bune pentru romanii care vor petrece in acest week-end la mare sau la munte! Vremea se strica, iar ploile abundente revin. incepand de joi, un nou pasaj frontal a afectat majoritatea.

Veste TERIBILA pentru PENSIONARII romani! Cat PIERD acum la PENSIE si pana cand se mai fac PLATILE

Coalitia PSD-ALDE s-a laudat ca a crescut pensiile romanilor, conform programului de guvernare. Nu de aceeasi parere este, insa, si liderul PNL. Ludovic Orban sustine ca, de fapt, pensiile sunt chiar mai.

Topul celor mai urmarite seriale TV. Ce alta productie romaneasca a reusit sa se apropie de Las Fierbinti FOTO

Daca inainte serialul de comedie Las Fierbinti, difuzat de ProTV, castiga detasat lupta pentru primul loc in preferintele telespectatorilor, in luna iunie a avut un adversar pe masura.

Veste URIASA de la Dacia: PRIMA masina adaptata pentru drumurile din Romania! Cat va COSTA...

Renault ar pregati o Dacia electrica pentru 2018, dar inca n-a anuntat nimic oficial. Conform unor declaratii facute de Jean Christophe Kugler, presedinte Dacia pe Europa, compania ia in calcul dezvoltarea.

Horoscop. Cea mai calculata zodie. Este un exemplu pentru cei din jur

Suntem oameni supusi greselilor de tot felul, chiar daca incercam sa scapam de aceasta pecete de rau augur. Exista insa o femeie care nu se incadreaza in acest scenariu, pentru ca si atunci cand a.

Proiect: O noua optiune de munca pentru profesorii din preuniversitar

Un proiect de ordin pus in dezbatere publica de Ministerul Educatiei ofera posibilitatea profesorilor din invatamantul preuniversitar sa lucreze in regim de plata cu ora. Cadrele didactice ar urma sa predea la clasa in baza unui contract care sa le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )