Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste teribila pentru Ianis Hagi. Planul surpriza al scotienilor

Playtech Playtech,
Veste teribila pentru Ianis Hagi. Planul surpriza al scotienilor

Dupa un start fabulos in acest an pentru Glasgow Rangers, cu unele prestatii care l-au transformat intr-un idol pe Ibrox Park, Ianis Hagi a primit o veste teribila in aceste zile in care campionatul Scotiei este suspendat. Dupa ce a fost sicanat de colegi in putinele minute jucate in meciul cu Bayer Leverkusen, romanului pare . continuă pe Playtech

Ianis Hagi a bagat frica in scotieni. De ce se teme echipa lui Steven Gerrard

Ca multe alte intreceri, si campionatul Scotiei, unde evolueaza si Ianis Hagi, a fost intrerupt. Venit de la Genk sub forma de imprumut la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a bagat frica in scotieni, ceea ce ii va determina pe oficialii gruparii din Scottish Premiership sa ia o serie de masuri. Ianis Hagi a bagat frica .

Ianis Hagi, extrem de suparat. Scotienii spun ca ar trebui sa intervina Steven Gerrard

Ianis Hagi este extrem de suparat dupa ultimul meci disputat in tricoul lui Glasgow Rangers, in care a intrat abia in minutul 68. Dupa ce ca a evoluat destul de putin in meciul pierdut cu 1-3 in fata lui Bayer Leverkusen, fotbalistul roman a fost sicanat de colegi, iar scotienii spun ca ar trebui sa .

PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele

Pentru a face statul acasa mai placut, protvplus. ro sare in ajutorul oamenilor, in contextul epidemiei de coronavirus. Astfel ca, platforma online ofera gratis posibilitatea de a viziona integral show-urile de la PRO TV. PRO TV, veste uriasa pentru romani! Unde poti vedea acum pe gratis emisiunile si serialele Toate productiile de pe micile ecrane vor .

Veste uriasa pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans

Ministrul Muncii a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce trebuie sa stie toti varstinicii? Cum pot primi bani in avans? Iata ce spune Violeta Alexandru! Veste mare pentru toti pensionarii! Cum ar putea primi bani in avans? Violeta Alexandru a anuntat ca are in vedere plata in avans in pensiilor pentru ca oamenii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )