Libnet.ro
UNICEF

11:15

Veste teribila pentru romanii care au card si cont bancar: se intampla la bancomat, mare atentie

Playtech Playtech,
Veste teribila pentru romanii care au card si cont bancar: se intampla la bancomat, mare atentie

De fiecare data cand retragi bani de la bancomat pierzi bani. Fie ca esti furat, fie ca ai diverse comisioane. E un scenariu care iti poate goli contul destul de rau, daca nu esti. continuă pe Playtech

LUIS DE GUINDOS (BCE): Numirea lui Janet Yellen este o veste buna pentru economia globala

Numirea lui Janet Yellen ca viitor secretar al Trezoreriei Statelor Unite este o veste buna pentru economia mondiala, deoarece fostul presedinte al Rezervei Federale a SUA este constient de ramificatiile globale ale politicii tarii sale, a afirmat astazi Luis de Guindos, vicepresedintele Bancii Centrale Europene, transmite Reuters.

Romanii care nu au voie, sub nicio forma, sa manance varza murata. Care e motivul

Varza murata este foarte sanatoasa, fiind cea mai ieftina sursa de probiotice si singurul aliment care contine vitamina B12. insa, are si anumite contraindicatii, in special pentru pacientii cardiaci si hipertensivi. Varza murata, sanatoasa, dar daunatoare pentru unii. Romanii care nu au voie sa o consume in exces Persoanele care urmeaza tratament pentru boala Parkinson, .

Ce va face Klaus Iohannis in public, pentru romanii sai. Ce vrea sa ii convinga

Atat Romania, cat si celelalte state, afectate de pandemie, nu au un vaccin viabil si demonstrat functional. Dar, in ultimele zile, Presedintele Iohannis si Guvernul fac planuri de vacccinare in masa a populatiei. Cand vine vorba de vaccin, si-asa existau sceptici, dar mai ales acum numarul lor creste. in ideea de a convinge populatia sa .

Raed Arafat rupe tacerea despre eficienta vaccinului anti-COVID-19. Ce trebuie sa stie toti romanii care doresc sa se vaccineze

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de luni despre campania de vaccinare anti-covid19, care va incepe odata ce vaccinul va ajunge in Romania. Seful DSU da asigurari cu privire la siguranta pacientilor care vor dori sa se vaccineze, sustinand ca orice informatie va fi comunicata transparent catre populatie. Vom folosi ce va folosi toata .

Vesti excelente pentru familiile care doresc sa infieze un copil. Legea adoptiei, modificata in avantajul viitorilor parinti. Ce beneficii au

Adoptia unui copil in Romania devenise pentru multe cupluri o misiune aproape imposibila. Formalitatile numeroase, complicate si foarte stricte ii faceau pe tinerii care doreau sa adopte un copil sa-si piarda speranta ca vor reusi. Schimbarea legii pentru adoptii le ofera, insa, sansa sa viseze din nou la o familie completa, trecand prin niste demersuri .

Banca Transilvania deja vireaza banii direct in cont. Romanii care ii primesc chiar acum

Banca Transilvania a venit cu un anunt nemaipomenit pe final de luna. Zeci de mii de romani au asteptat vestea aceasta toata toamna. Banca a anuntat caface primele plati pentru.

Banca Transilvania incepe platile pentru antreprenorii care s-au inscris in programul de granturi

Banca Transilvania va face primele plati pana la finalul acestei saptamani pentru microintreprinderile, PFA-urile si ONG-urile care au ales BT ca banca partenera in programul guvernamental Granturi nerambursabile pentru capital de lucru.

China se pregateste pentru misiunea care va aduce materiale de pe Luna

Tehnicienii chinezi au facut pregatirile finale pentru misiunea de a aduce materiale de pe suprafata lunii, lucru care ar putea spori intelegerea umana despre Luna si sistemul solar in.

Reportaj cutremurator la ATI. Blestemul unui bolnav pentru cei care nu cred in COVID: Sa ajunga ca mine, sa creada

O echipa Antena 3 a realizat un reportaj cutremurator in sectia ATI a Spitalului Judetean din Ploiesti, unde toate paturile sunt ocupate de bolnavii COVID. Marturiile pacientilor si ale medicilor carora le-au murit parintii de coronavirus reprezinta un semnal de alarma pentru toti cei care nu cred in existenta pandemiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )