Libnet.ro
UNICEF

23:30

O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

B1 B1,
O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

Simona Halep a suferit marti o teribila accidentare la glezna stanga, in meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open, fapt ce a pus in pericol parcursul sportivei in termenul de. continuă pe B1

Veste trista pentru fanii lui Florin Piersic. Actorul a renuntat la...

Florin Piersic ar fi refuzat in ultima perioada sa mai participe la spectacolele la care este chemat in tara si a ales sa ramana doar in zona Clujului. Actorul nu mai apare in.

Simona Halep, despre accidentarea la glezna: Simt ca nu este nimic rupt. Sunt obisnuita cu problemele la glezna, asa ca nu cred ca o sa ma opresc

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre accidentarea la glezna suferita in setul doi al partidei cu Destanee Aiava, din prima runda a turneului de la Australian Open. Numarul 1 WTA a declarat ca diagnosticul ii va fi pus de medic, dar s-a aratat optimista in privinta starii sale de sanatate: Din experienta mea, simt ca nu este nimic rupt, dar durerea a fost mare. Sunt obisnuita cu problemele la glezna, asa ca nu cred ca o sa ma opresc, a spus Halep.

Veste foarte buna despre Simona Halep

Simona Haleps-a calificat marti in turul doi la Australian Open, dupa victoria cu 7-6, 6-1in fata luiDestanee Aiava, dar ceea ce ii preocupa pe toti este starea fizica a.

Premierul japonez a reamintit ca vizele de intrare in Japonia pentru romani au fost ridicate

Vizele de intrare in Japonia pentru cetatenii romani au fost ridicate, a anuntat astazi premierul japonez Shinzo Abe dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

150 de locuri de munca sezoniera pentru romani prin reteaua EURES

EURES Romania dispune de 150 de locuri de munca sezoniera in domeniul agricol in Spania, 100 de posturi pentru femei si 50 pentru barbati, salariul oferit fiind de aproape 6 euro/ora, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )