Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste de ultim moment pentru romanii din Marea Britanie! Ce decizie importanta a luat Guvernul britanic

B1 B1,
Veste de ultim moment pentru romanii din Marea Britanie! Ce decizie importanta a luat Guvernul britanic

Veste buna pentru romanii din Marea Britanie, dupa ce Guvernul britanic a anuntat ca va elimina taxa de 65 de lire sterline perceputa cetatenilor comunitari, care solicita statutul de rezident permanent,. continuă pe B1

Atacatorul romanului ucis la Londra a fugit din Marea Britanie

Suspecul in cazul mortii lui Tudor Simionov, romanul asasinat in noaptea de Revelion la Londra a fugit din Marea Britanie. Ossama Hamed apare intr-una dintre inregistrarile de pe camerele de supraveghere.

Hitachi ingheata un proiect nuclear din Marea Britanie

Grupul japonez Hitachi Ltd. a decis sa inghete un proiect de energie nucleara in valoare de 3 trilioane de yeni 28 de miliarde de dolari) din Marea Britanie, fapt care ii va genera pierderi de 300 de miliarde de yeni 2,75 miliarde de dolari) diviziei sale nucleare locale.

BURSELE DIN LUME Incertitudinile din Marea Britanie pun pe scadere bursele europene

Pietele din Europa au scazut ieri, pe fondul incertitudinilor politice din Marea Britanie.

Convorbire telefonica intre George Ciamba si omologul sau britanic: Ce se intampla cu romanii din Regatul Unit

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a avut vineri o convorbire telefonica cu ministru britanic de stat pentru Europa si America, Sir Allan Ducan, despre situatia din Regatul Unit in conditiile.

Premierul May, discurs vital pentru Brexit in Parlament! Ministru german: Shakespeare n-ar fi putut scrie o tragedie mai buna decat cea pe care o vedem astazi in Marea Britanie

Theresa May, premierul din Marea Britanie, va incerca sa iasa din impasul in care a intrat Brexitul, luni, atunci cand se va adresa Parlamentului cu noi propuneri, care se concentreaza, in principal, pe.

MAE: Marea Britanie a transmis ca drepturile romanilor vor fi respectate indiferent de deznodamantul Brexit

Ministrul de stat pentru Europa si America al Regatului Unit, Sir Alan Duncan, i-a transmis ministrului delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, ca indiferent de deznodamantul procesului Brexit, drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie.

Armata Republicana Irlandeza A DETONAT o bomba in Marea Britanie. Puteai sa vezi mingea de foc de pe strada (VIDEO)

O bomba introdusa intr-o masina a explodat, sambata seara, in orasul Londonderry din Marea Britanie, cu putin timp dupa ce politia primise un avertisment in acest sens, relateaza B1 TV. Anterior.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Tudor Simionov in Marea Britanie A FUGIT. Unde se AFLA el acum

Ossama Hamed, principalul suspect in cazul mortii lui Tudor Simionov, a fugit din Marea Britanie si se afla acum in Iordania, relateaza Libertatea. ro. Autoritatile nu stiu, insa, cum a reusit.

Roman acuzat in Marea Britanie pentru ca a lansat o drona deasupra aeroportului Heathrow

Un barbat de origine romana a fost pus sub acuzare in Marea Britanie pentru ca a lansat o drona deasupra aeroportului Heathrow, in Ajunul Craciunului, informeaza B1 TV. Romanul se va prezenta marti in fata.

Merkel spune ca Marea Britanie va iesi din UE cu un acord

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca va face tot ce poate pentru a se asigura ca Marea Britanie va parasi UE cu un acord, scrie Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )