Libnet.ro
UNICEF

21:30

Veste uriasa pentru Ianis Hagi! Genk a gasit antrenor

România Liberă România Liberă,
Veste uriasa pentru Ianis Hagi! Genk a gasit antrenor

Tehnicianul Hannes Wolf va fi numit astazi in functia de antrenor la Genk, echipa la care sunt legit. continuă pe România Liberă

Un nou antrenor pentru Ianis Hagi

Genk, campioana Belgiei, isi va prezenta noul antrenor in cursul zilei de luni.

Ianis Hagi va avea un nou antrenor - Genk va fi pregatita de Hannes Wolf

Tehnicianul Hannes Wolf va fi numit, luni, antrenor la Genk, echipa la care sunt legitimati romanii Ianis Hagi si Vladimir Screciu, anunta presa din Belgia. El il va inlocui pe Felice Mazzu, demis saptamana trecuta.

Salariul minim va creste. Veste uriasa pentru romani. Anuntul premierului

Salariul minim pe economie va creste, urmand sa fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu.

De la ce varsta a inceput fotbalul Ianis Hagi. O sa spui ca nu are cum, dar cu asa un tata, totul e posibil

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, la doar 21 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti ai noii generatii. Ianis Hagi a inceput sa joace fotbal de indata ce a invatat sa mearga si s-a lansat cu succes in lumea fotbalului romanesc, fiind sustinut de tatal lui. Varsta la care a .

Ianis Hagi, dezamagit si cu lacrimi in ochi dupa Romania Suedia: Este enervant!

Meciul care s-a jucat aseara pe Arena Nationala intre Romania si Suedia s-a terminat cu un scor de 0-2, pentru Suedia, ceea ce inseamna ca Romania a ratat calificarea EURO 2020 din preliminarile clasice. insa, tricolorii mai au o sansa la barajul din Liga Natiunilor, unde se vor confrunta cu Scotia sau Islanda in semifinale.

Surpriza uriasa pentru Andra! Ce a patit artista in culisele celui mai recent concert: Sunt coplesita

Surpriza uriasa pentru Andra din partea unui fan. Ce a patit artista in culisele celui mai recent concert? Cantareata s-a declarat coplesita. Surpriza pentru Andra! Ce a patit artista in culisele celui mai recent concert? Alexandra Irina Maruta, cunoscuta mai bine sub numele de scena Andra, este vedeta de televiziune si una dintre cele mai .

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, .

Veste buna pentru romani. Cat vor sta acasa bugetarii de Craciun si de Revelion. Cand cad aceste zile

Anul acesta multe dintre sarbatorile libere legale au picat in weekend, asa cum se va intampla si cu Sfantul Andrei dar si cu Ziua Nationala a Romaniei, insa Craciunul si Revelionul vor pica in timpul saptamanii. Iar asta inseamna ca bugetarii vor avea la dispozitie, in total patru zile libere. De Craciun, bugetarii vor avea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )