Libnet.ro
UNICEF

08:15

Veste uriasa pentru un milion de romani. Cat de mult vor creste salariile in tara

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru un milion de romani. Cat de mult vor creste salariile in tara

Comisia Europeana a inaintat propunerea de directiva pentru a se introduce un sistem de calcul universal pentru salariul minim in statele membre ale Uniunii Europene. Mentionam ca in Romania exista 1,2 milioane de angajati pe salariul minim pe economie. Veste uriasa pentru un milion de romani Saptamana aceasta, Comisia Europeana a propus o directiva europeana . continuă pe Playtech

Veste buna pentru soferii romani: vehiculele rutiere lente, inmatriculabile la RAR in Romania

Dupa un efort de mai bine de un an din partea unor senatori, un proiect de lege referitor la legalitatea vehiculelor rutiere lente a fost adoptat in Parlament. Epopeea acestei legi a incepu in.

Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Vineri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat intr-un comunicat ca, sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus au fost prelungite pana pe 20 noiembrie 2020. Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani Conform AFM, in cadrul Programului Rabla Plus, ca si noutate, a fost introdusa eligibilitatea .

Alexandru Rafila, previziune infricosatoare pentru romani. Cate persoane vor fi infectate cu noul coronavirus in urmatoarea luna

Dupa inregistrarea unui nou record negativ de imbolnaviri cu COVID-19, Alexandru Rafila trage un mare semnal de alarma cu privire la agravarea acestei situatii. Potrivit reprezentantului Romaniei la OMS, urmatoarea luna va fi una de foc, in care o mare parte din populatie va trece prin infectia cu noul coronavirus. Cate persoane au trecut, de .

SUA cumpara doze cu anticorpi pentru Covid-19. Cat costa o doza?

Guvernul SUA a comandat o prima transa dintr-un lot de circa 1 milion doze din tratamentul cu antico.

Se dau bani in plus la salarii: 1.575 de lei pentru acesti romani, chiar de acum

In ciuda dificultatilor din 2020, sunt anumiti romani care au primit si vesti bune. Un caz recent priveste o marire considerabila de salariu. Potrivit ultimelor vesti despre salarii, de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )