Libnet.ro
UNICEF

19:30

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

Sevilla, sperietoare pentru echipele din Romania

De patru ori a mai venit pana acum FC Sevilla in Romania pentru confruntari cu echipele noastre.

Misha si fetita ei au cucerit inimile fanilor. Cum s-au fotografiat chiar inainte de Craciun FOTO

Misha si fetita ei au cucerit de-a dreptul inimile fanilor. Cele doua au fost protagonistele unei sedinte foto de Craciun. Cum arata amintirile lor impreuna? Misha si fiica ei, fotografii de Craciun in prag de sarbatori, Misha si fiica ei au decis sa mearga la un fotograf profesionist pentru a-si face cateva amintiri pentru Craciunul .

Veste buna pentru Simona Halep. Are sansa sa le ia fata surorilor Williams

Finala WTA Fan Favorite Award din 2010 este pe cale de a fi decisa, iar deceniul a vazut aceasta onoare dominata in special de doi jucatori. Veste buna pentru Simona Halep Fostul nr. 2 mondial Agnieszka Radwanska a primit un val de sustinere uimitor cu sase titluri preferate ale fanilor WTA, o serie care a ajuns .

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

Social democrata Maria Grapini a semnat Rezolutia PPE privind Revolutia din Romania

Parlamentul European isi rezerva azi cateva momente pentru a aduce elogiul Revolutiei din Romania, i.

Alex Benchea, primul alpinist nevazator din Romania, a cucerit varful Kilimanjaro (5.895 m)

Alex Benchea este primul alpinist nevazator din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro din Africa, de 5895 de metri, la finalul unei expeditii incepute in 10 decembrie.

Biciclistii Glovo mai patrund intr-un oras din Romania

Startup-ul Glovo, prin care biciclistii fac un ban in plus livrand mancare de la restaurante, cu ajutorul unei aplicatii de mobil, mai adauga un oras din Romania in care opereaza.

BNR: Nivelul agregat al riscurilor sistemice la adresa stabilitatii financiare din Romania este in crestere

Nivelul agregat al riscurilor sistemice la adresa stabilitatii financiare din Romania este in crestere, similar evolutiilor pe plan global, potrivit Raportului asupra stabilitatii financiare, din decembrie 2019, elaborat de Banca Nationala.

Turda a devenit primul oras din Romania cu transport in comun exclusiv electric

Municipiul Turda a devenit, incepand de luni, primul oras din Romania in care transportul in comun se desfasoara cu autobuze exclusiv electrice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )