Libnet.ro
UNICEF

07:30

Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun. Tenismena a facut publice primele imagini

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun. Tenismena a facut publice primele imagini

Dupa ce s-a pregatit intens in Dubai pentru startul noului an competitional, sarbatorile de iarna au sosit si relaxarea odata cu ele. Cum a petrecut si ce veste a primit tenismena de Craciun? Primele imagini publice. Veste uriasa pentru Simona Halep, chiar de Craciun inainte ca sarbatorile de iarna sa puna piciorul in prag, Simona . continuă pe Playtech

Imaginea anului pentru Simona Halep: A fost dumnezeiasca

Simona Halep se afla la ora bilantului dupa un 2019 in care chiar ea recunoaste ca nu a fost constanta din punct de vedere fizic.

Simona Halep, decizie neasteptata pentru anul 2020. Schimbari importante in cariera ei

Indragita sportiva a anuntat ce urmeaza in cariera ei, pentru anul viitor, ce se apropie cu pasi repezi. Simona Halep a dezvaluit ce schimbari urmeaza sa aplice in anul 2020, dar si ca in mod cert acestea ii vor marca parcursul pe zgura. Vestile au sosit vineri, cand tenismena a participat la un eveniment de .

Simona Halep, desemnata sportiva anului 2019. Toni Iuruc a urcat pe scena alaturi de ea. Foto

Simona Halep are o cariera de succes in tenis care ii aduce castiguri uriase. inaintea finalului de sezon in tenis, WTA a actualizat clasamentul castigurilor din turnee, iar in fruntea clasamentului se afla australianca Ashleigh Barty locul 1 WTA), cu venituri de 11. 587 dolari. Publicatia Gazeta Sporturilor a decernat trofeele pentru cei mai valorosi sportivi .

Simona Halep nu va participa la FedCup in 2020 - Am ales Olimpiada ca obiectiv principal

Simona Halep a declarat, vineri seara, dupa ce a primit premiul pentru jucatoarea anului la Gala Tenisului Romanesc, ca nu va participa la FedCup in 2020, principalul sau obiectiv fiind Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde spera sa obtina o medalie.

FRT: Simona Halep, desemnata jucatoarea anului 2019 - Lista completa a castigatorilor

Simona Halep 4 WTA) a primit, vineri seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2019.

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona HALEP, imagini INEDITE pe Facebook, alaturi de iubitul sau (FOTO)

Simona Halep este mai fericita ca niciodata. Desi a cazut pe locul 4 in clasamentul WTA, tensimena radiaza de fericire de cand se iubeste cu afaceristul Toni Iuruc.

FOTOGRAFIA ZILEI! Simona HALEP, imagini INEDITE pe Facebook, alaturi de iubitul sau (FOTO)

Simona Halep este mai fericita ca niciodata. Desi a cazut pe locul 4 in clasamentul WTA, tensimena radiaza de fericire de cand se iubeste cu afaceristul Toni Iuruc.

Simona Halep, desemnata CEA MAI BUNA JUCATOARE DE TENIS din Romania, in 2019. Cine a castigat titlul la baieti

Simona Halep 4 WTA) a fost desemnata, vineri seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis FRT), cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2019.

Simona Halep confirma ca nu va juca la Fed Cup in 2020. Vrea o medalie la Tokyo

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri seara, la Gala Tenisului Romanesc, ca nu va participa la Fed Cup anul urmator.

VIDEO WTA: Top 10 al rivalitatilor deceniului - Simona Halep vs Maria Sharapova, pe locul 2

WTA a stabilit un top al rivalitatilor deceniului in circuitul feminin, ierarhie in care apare si numele Simonei Halep. Rivalitatea dintre romanca si rusoaica Maria Sharapova ocupa locul al doilea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )