Libnet.ro
UNICEF

16:01

Veste de zile mari pentru soferi. Un roman, inventie care schimba tot in trafic

Playtech Playtech,
Veste de zile mari pentru soferi. Un roman, inventie care schimba tot in trafic

A aparut un sistem inteligent care vine in sprijinul tuturor soferilor. Cand vor fi in trafic, vor putea sa identifice din timp masinile serviciilor de urgenta iar totul se datoreaza unui student de la Facultatea de Inginerie din Galati. Veste de zile mari pentru soferi Cel care a reusit sa creeze acest sistem este Daniel . continuă pe Playtech

Pericol pentru soferi. Trucul care te poate costa scump, daca duci masina la service

Este ancheta la service-urile auto dupa ce mai multe astfel de firme sunt suspectate ca ar face intelegeri cu privire la preturile practicate. Cercetarile Consiliului Concurentei vin pe fondul unor sesizari care indica majorari semnificative la costul manoperei si al pieselor de schimb, scrie Profit. ro. Soferii care au dus masina in service au platit mai .

Veste buna bucuresteni! Reprezentatie de zile mari la Circul Metropolitan

Seri de poveste, la Circul Metropolitan Bucuresti, cu spectacolul Magia Circului-Povesti cu cai. O parte dintre cei mai renumiti maestri ai calariei s-au pregatit intens, dupa incetarea starii de urgenta, pentru a fi gata de spectacol.

Cea mai buna veste pentru tinerii pensionari: schimbarile care te vor ajuta sa iesi la pensie

Intr-o perioada in care multi pensionari viseaza la pensii mai mari, ministrul Muncii vine cu o schimbare importanta pentru cei care asteapta sa iasa la pensie. Din varii motive, foarte.

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Se dau bani de la stat. 75% din salariu pentru mii de romani. Care este conditia

Se dau din nou bani de la stat, dupa cum a anuntat premierul Ludoic Orban, dar si presedintele Klaus Iohannis. Cei care vor primi 75% din salariu sunt parintii ai caror copii nu vor mai merge la scoala, din cauza cazurilor de coronavirus din localitatile lor. Parintii care vor fi nevoiti sa ramana cu copiii .

Washingtonul ofera 10 milioane de dolari pentru arestarea actorilor straini care intervine in alegerile prezidentiale

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a anuntat miercuri ca Statele Unite vor acorda o recompensa de 10 milioane de dolari pentru arestarea oricarui actor strain care intervine in alegerile din noiembrie, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )