Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vestea pe care toti romanii o asteptau: s-a aflat acum ce se intampla cu tichetele de vacanta

Playtech Playtech,
Vestea pe care toti romanii o asteptau: s-a aflat acum ce se intampla cu tichetele de vacanta

Daca esti tipul acela de turist care si-a cumparat voucher de vacanta, ei bine, probabil voiai sa afli ce se intampla cu el. Daca il mai poti folosi sau nu. Pe 23 aprilie, in Senat, a. continuă pe Playtech

Raed Arafat, avertisment dur cu privire la restrictiile de 1 Mai. Ce trebuie sa stie toti romanii

Restrictiile impuse de ordonantele militare sunt tot mai greu de respectat, dat fiind faptul ca romanii stau in casa de mai bine de o luna. Medicii specialisti vorbesc despre o relaxare a restrictiilor pentru a le permite oamenilor sa faca putina miscare si sa beneficieze de razele soarelui. Cu toate acestea, Raed Arafat, seful Departamentului .

Klaus Iohannis, anunt pentru toti romanii. Ce li se pregateste dupa Paste

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, unde a facut declaratii legate de pandemia de coronavirus. Seful statului a vorbit despre o eventuala relaxare a masurilor, incepand cu data de 15 mai, dar a dat de pamant cu planul facut de medicul Adrian Streinu-Cercel. Declaratiile presedintelui vin insa dupa ce .

Cum a mutat Nicolae Ceausescu un bloc cu oamenii in apartamente. Vestea care a facut inconjurul lumii

Nicolae Ceausescu a mutat un bloc cu tot cu oamenii aflati in apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai grandioase proiecte ingineresti din istoria tarii noastre. Mutarea blocului s-a facut in anul 1987, la Alba Iulia. Cum a mutat Nicolae Ceausescu un bloc cu oamenii in apartamente. Vestea care a facut inconjurul lumii Un bloc, .

Vestea pentru romanii cu cont bancar: s-a aflat acum ce s-a intamplat la BCR cu amanarea ratelor

De cand Guvernul a creat cadrul legal pentru ca romanii sa poata cere amanarea ratelor, multi cetateni au luat cu asalt bancile si au depus cereri in acest sens. BCR a venit cu bilantul.

Un tanar din Dolj s-a rugat in biserica sa moara toti romanii de coronavirus

Un tanar de 29 de ani, de etnie roma, din judetul Dolj, a fost amendat de politisti pe motiv ca, aflat intr-o biserica din comuna Cetate, s-a filmat in timp ce facea o rugaciune neobisnuita.

Senatorul PSD Marius Dunca cere solidaritate pentru toti romanii afectati de criza

Fostul ministru PSD Marius Dunca anunta, joi, ca a votat modificarea ordonantei privind amanarea ratelor la credite. O ordonanta stramba, care ii impovara pe romanii cu credite, afectati de criza.

Tanarul din Dolj recidiveaza cu o rugaciune in clopotnita: Sa moara toti romanii si sa ramana nevestele tiganilor

Tanarul de 28 din Dolj, care a oripilat o tara intreaga cu rugaciunea scandaloasa in car cerea ca rromii sa fie feriti de coronavirus si romanii sa moara, vine cu o declaratie la fel de revoltatoare.

Toti romanii trebuie sa stie: ce se intampla cu alimentele din magazine. ANPC a facut anuntul

ANPC a venit cu un anunt extrem de important in contextul pandemiei de coronavirus. Autoritatea a vorbit despre riscul de contaminare cu alimentele din magazin, despre care s-a discutat in ultima.

Toti romanii cu cont bancar trebuie sa stie: sunt vizate direct cardurile de credit si overdraftul

Guvernul a venit cu cadrul legal pentru ca romanii afectati de pandemia de coronavirus sa poata cere amanarea ratelor. Lucrurile nu par clare nici la acest moment, insa. Guvernul a venit cu.

Surpriza pentru Dacia: s-a aflat acum ce se va intampla cu masina electrica

Dacia a promis ca va lansa o masina electrica si ca va avea un pret mic. Spring ar ajunge pe piata in 2021. Dar abia acum vedem de ce e importanta. Dacia electrica va fi un experiment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )