Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vestea care ZGUDUIE Romania in aceste clipe: Din pacate, Ion Iliescu... Cine se va RUGA pentru el

B1 B1,
Vestea care ZGUDUIE Romania in aceste clipe: Din pacate, Ion Iliescu... Cine se va RUGA pentru el

Fostul presedinte Ion Iliescua fost dus la Spitalul Elias. El a fost alaturi de sotia sa, Nina Iliescu. Fostul lider al PSD a acuzat probleme cu tensiune. in varsta de 88 de ani, Iliescu a primit. continuă pe B1

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de iubita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a dezvaluit ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA zguduie muzica populara: Din pacate, e vorba de iubita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu a dezvaluit ca a visat-o pe buna ei prietena Ionela Prodan, care s-a stins din viata la inceputul acestui an. Am visat-o pe Ionela Prodan cum venea dintr-o multime de oameni. Mi-a zis sa.

Din pacate, vestea trista a fost facuta. Este vorba de actrita Ileana Stana Ionescu...

Actrita Ileana Stana Ionescu, in varsta de 82 de ani, se retrage din activitatea sa de pe scena din luna septembrie 2018, din motive de sanatate. Doamna Ileana Stana Ionescu juca in urmatoarele spectacole.

MACEL in lumea manelelor! DANI MOCANU, de urgenta la SPITAL! A fost conectat la aparate! Din pacate... (FOTO)

Celebrul manelist Dani Mocanu a trecdut prin clipe de cosmar!Cantaretul s-a simtit rau si a fost nevoit sa cheme un echipaj de ambulanta. Stresul, oboseala si responsabilitatile uriase la.

DEMISIA momentului in SCANDALUL care zguduie EUROPA! A facut anuntul in urma cu putin timp

Seful serviciilor secrete din Germania, Hans-Geaorg Maassen, va fi concediat de cancelarul Angela Merkel, dupa ce au aparut dezvaluiri despre legaturile sale cu partidul de extrema-dreapta Alternativa pentru.

BOMBA in showbiz! SMILEY a ajuns de URGENTA la medic! Din pacate, este GRAV! Sa vedeti ce-a iesit (FOTO)

Smiley s-a alaturat campaniei Zambeste Romania, sustinuta de indragitul prezentator Cabral Ibaka si a promovat evenimentul pe pagina personala de Facebook. Juratul de la Vocea Romaniei s-a fotog.

SOC la PRO TV! Din pacate este vorba despre celebrul CABRAL! A ajuns pe mana medicilor! Fanii sunt in stare de SOC

Indragitul prezentator Cabral Ibaka a promovat pe pagina personala de Facebook intr-un mod inedit campania Zambeste Romania. Vedeta PRO s-a lasat filmata intr-un cabinet stomatologic si a povestit fanilor.

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

Drama momentului la Exatlon! A fost injunghiat in timpul show-ului: Din pacate nu a supravietuit...

Un barbat, in varsta de 24 de ani, a fost injunghiat mortal chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani ai Exatlon. Alper Baycin, un cameraman care lucra pentru show-ul televizat, a.

Informatii de ULTIMA ORA despre nunta : Din pacate, CELE MAI NEGRE TEMERI se adeveresc...

A vorbit de multe ori despre ziua in care ii va jura iubire si credinta si in fata Lui Dumnezeu, insa prezentatoarea nu a dezvaluit ziua cand se va intampla fericitul eveniment. Pe de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )