Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vestea extraordinara despre noua tulpina COVID care sperie planeta. Ce au descoperit cercetatorii

Playtech Playtech,
Vestea extraordinara despre noua tulpina COVID care sperie planeta. Ce au descoperit cercetatorii

Pe frontul pandemiei, specialisti ai Uniunii Europene au venit cu informatii extrem de importante despre cum vor evolua lucrurile. Conform acestora, vaccinurile sunt extrem de importante. Si nu. continuă pe Playtech

INTERVIU Totul despre noua tulpina a coronavirusului: Nu stim daca noua tulpina este deja in Romania Mecanismul in care functioneaza vaccinul NU este afectat Persoanele care au trecut prin boala au un risc foarte mic de reinfectie

De ce autoritatile din Romania nu stiu si nici nu vor sti prea curand daca noua tulpina a SARS-CoV2, cu 70% mai contagioasa, a patruns deja in tara sau nu? Cat de probabila este varianta ca noua tulpina sa fie deja raspandita in toata Europa, avand in vedere ca ea a aparut in Marea Britanie inca din septembrie? De ce mecanismul in care functioneaza vaccinul nu este afectat de mutatie? Si cat de periculoasa este ea pentru persoanele care au trecut deja prin infectie si sunt, teoretic, protejate de anticorpi cateva luni dupa vindecare? Raspunsurile la cele mai importante intrebari despre noua tulpina a virusului, intr-un interviu cu Razvan Chereches, cercetator si profesor de sanatate publica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, unde conduce Departamentul de sanatate publica.

Radu Tincu, despre noua tulpina: Virusul se transmite cu pana la 70% mai usor Daca la urmatoarea mutatie proteina Spike dispare, vaccinul va fi inutil si trebuie s-o luam de la capat (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a vorbit despre noua tulpina de SARS-CoV-2 si a explicat ca nu putem sti si nimeni nu poate anticipa daca la urmatoarea mutatie virusul nu isi modifica.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Este clar ca aceasta tulpina nu a aparut ieri, ea a circulat, doar ca ieri au fost date mai multe semnale de catre autoritatile britanice despre agresivitatea cu care se raspandeste

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat,pentru Libertatea,ca noua tulpina nucauzeaza o boala mai grava, nu are mortalitate mai mare, dar.

ARAFAT, DESPRE IMPUNEREA UNOR RESTRICTII DUPA NOUA TULPINA COVID DIN ANGLIA: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, astazi, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit, relateaza Hotnews.

Coronavirus: ce stim despre noua tulpina aparuta in Regatul Unit

Regatul Unit a decis sa re-carantineze Londra si sud-estul tarii, ca urmare a aparitiei unei noi mutatii ale coronavirusului care pare mai contagioasa decat precedenta. Doua mutatii sunt cruciale, caci afecteaza proteina Spike, gratie careia virusul se fixeaza pe receptorii ACE-2 ai celulelor umane, scrie cotidianul francez Les Echos, preluat de agentia Rador. Olanda a fost prima tara care a reactionat, suspendand zborurile dinspre Regatul Unit, fiind urmata de Belgia si Italia si apoi si de alte tari printre care si Romania. Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pe Twitter ca este in contact cu autoritatile sanitare britanice. Ce stim, in acest moment, de aceasta noua forma de coronavirus ?.

Merkel si Macron discuta cu sefii institutiilor UE despre noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel au avut duminica discutii telefonice cu sefii principalelor institutii ale UE despre situatia creata in urma confirmarii unei noi tulpini de coronavirus in Marea Britanie, relateaza Agerpres.

Noua tulpina a covid-19 face ravagii in Anglia. Ce patesc oamenii. Specialistii sunt in alerta

Vesti proaste de ultima ora. Marea Britanie a fost lovita de o noua tulpina a noului coronavirus, mult mai periculoasa si cu transmitere mai rapida decat virusul actual. Grupul stiintific COVID-19 cu care colaboreaza Guvernul britanic a transmis avertizari cu privire la necesitatea de urgenta a unor actiuni si masuri antiepidemice suplimentare. in ce zona .

Raed Arafat, avertisment urias cu privire la noua tulpina de Covid-19 aparuta in Marea Britanie: Am suspendat zborurile

Noua tulpina de COVID-19, aparuta in Marea Britanie, a pus pe jar autoritatile si oamenii de stiinta. Potrivit primelor informatii transmise de Guvernul britanic, in aceste momente se fac cercetari pentru a descoperi ce efecte poate produce aceasta mutatie si cat de mult poate afecta rata mortalitatii. Raed Arafat, seful DSU, trage un semnal de .

Raed Arafat: Noua tulpina de COVID este detectata de testele existente. Am suspendat zborurile din cauza contagiozitatii foarte mari!

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a explicat in direct, la Antena 3, motivele pentru care autoritatile romane au decis suspendarea zborurilor intre Romania si Marea Britanie precum si ce se va intampla cu pacientii care se infecteaza cu noua tulpina de COVID-19, depistata in Regatul Unit.

Medicul Virgil Musta: Noua tulpina de SARS-COV-2 creeaza premisele unui al treilea val, cu o transmitere intensa, foarte greu de stapanit

Virgil Musta, medicul epidemiolog de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a vorbit, luni dimineata, intr-o interventie telefonica in platoul B1 Tv, despre noua tulpina a SARS-COV-2,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )