Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vestea soc care bulverseaza lumea mondena: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

B1 B1,
Vestea soc care bulverseaza lumea mondena: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Designerul Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, acesta a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi. Astfel, el sustine ca este recunoscator ca se tr. continuă pe B1

O noua DRAMA ZGUDUIE lumea mondena: Din pacate, este vorba de fostul primar Viorel Lis... Oana Lis a CONFIRMAT totul...

Oana Lis trece prin momente grele de cand partenerul ei de viata a suferit un accident vascular cerebral. Ea a povestit ca are grija de Viorel Lis si se asigura ca nu-i lipseste nimic. Totusi, starea lui de.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Este vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, e DEVASTATA...

Momente grele pentru ViorelLis. Fostul edil al Capitalei a fost internat mai mult timp la o clinica bucuresteana, dar, din pacate, de cand s-a intors de la spital, el se confrunta cu noi.

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Toata lumea este in stare de SOC: Din pacate este vorba de indragitul artist Smiley... (VIDEO)

Aflat in vacantaSmiley s-a intalnit cu cine nu s-ar fi asteptat in veci: un urs! Astistul a impartasit intamplarea cu prietenii sau de pe contul de Facebook. Smiley a postat un clip in care se poate.

BOMBA in lumea mondena: Primele imagini cu ADEVARATA IUBITA a actorului Mihai Bendeac! Fanii sunt in stare de soc...

Mihai Bendeac si Roxana Vancea au fost surprinsi, de curand, in ipostaze intime. Cei doi au participat la un eveniment, iar umoristul Vlad Grigorescu a filmat cateva scene care s-au petrecut in culise, unde Mihai.

SOC in lumea mondena! FUEGO a dezvaluit marele secret al vietii sale! IRINA LOGHIN nu a stiu niciodata asta! Fanii sunt uluiti

Indragitul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, si-a surprins din nou fanii cu un mesaj emotionant in amintirea marelui compozitor roman Florin Bogardo, despre care artistul sustine ca.

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

SOC in TELEVIZIUNE! Vesti triste despre TEO TRANDAFIR! Ce se intampla cu INIMA VEDETEI! Din pacate...(FOTO)

Teo Trandafir a postat pe pagina persoanala de Facebook un nou text care a devenit viral printre internauti si care surprinde experienta de viata a indragitei prezentatoare Tv. Cea mai grea lupta se da i.

Socul anului in lumea mondena: Ce se intampla intre Gabriela Cristea si fostul partener Marcel Toader...

Razboiul dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader, fostul ei sot nu s-a sfarsit, cei doi ajungand in instanta. Prezentatoarea TV vrea sa-si recupereze niste bani pentru care ea a muncit pe.

E CA SI MORT! Informatia tocmai a fost CONFIRMATA: Din pacate, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Presa mondena a scris zilele acestea ca Oana Lisflirteaza cu barbati insurati, chiar cand sotul ei sufera si e grav bolnav. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei recente de la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )