Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vestea zilei pentru toti cei care au credite la banci. Nu s-a mai intamplat din 2017

Playtech Playtech,
Vestea zilei pentru toti cei care au credite la banci. Nu s-a mai intamplat din 2017

O veste buna in vremuri complicate tocmai a venit de la BNR. ROBOR la trei luni scade si atinge cel mai mic nivel din 6 februarie 2018 incoace. Indicele la sase luni a ramas la acelasi nivel. continuă pe Playtech

Vestea zilei pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. S-a intamplat la pompa in ultimii 3 ani

Aceasta este vestea zilei pentru toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Pretul benzinei a fost depasit de cel al motorinei, pentru prima data in ultimii trei ani. Astfel, pe 11 septembrie, cea mai ieftina benzina din Romania costa 4,34 lei pe litru, in timp ce cea mai ieftina motorina se comercializa cu 4,24 .

Veste importanta pentru toti romanii care stau la bloc. Preturile vor fi mai mici

Marti, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a dat o veste importanta pentru romanii care locuiesc la bloc. Ce preturi se vor micsora din aceasta iarna. Veste importanta pentru romanii care stau la bloc Potrivit ministrului Economiei, gazele naturale s-au ieftinit in Romania. Acesta da asigurari romanilor ca pretul gazelor din acest .

Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020. Surpriza majora pentru toti romanii care depun azi un bilet

Toti romanii care au depus un bilet la Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020, vor avea parte de o surpriza majora, intrucit Loteria Romana sarbatoreste 114 ani de activitate, fiind astfel una dintre cele mai vechi institutii romanesti, cu o importanta traditie in sustinerea proiectelor de interes public national. Loto 649 duminica, 13 septembrie 2020.

Dezastru pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Aceste masini vor fi interzise in Europa

Guvernele din toata lumea cauta solutii pentru a reduce poluarea, iar masinile pe benzina si motorina sunt primele vizate. Comisia Europeana vine cu un plan extrem de ambitios, care are.

Anuntul zilei pentru cei cu centrale termice de apartament. Se intampla inevitabil cu gazele, la iarna

Este anuntul zilei pentru locatarii care au centrale termice, precum si pentru toti aceia care se incalzesc cu gaze naturale. Gazele naturale s-au ieftinit in Romania, iar ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, da asigurari ca pretul gazelor naturale din iarna lui 2020 va fi mai mic decat pretul din iarna anului .

Toti cei 15 candidati ai unui partid la Consiliul local dintr-o comuna din Suceava au acelasi nume

Comuna Veresti se confrunta cu o situatie atipica la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Pe buletinul devotpentru Consiliul Local Veresti toti cei 15 candidati ai unui partid au acelasi nume de fa.

Atentie, soferi. Vestea anului pentru masinile cu benzina sau motorina. Planul UE este clar

Anunt pentru soferi! Veste mare pentru conducatorii auto care au masini cu benzina sau motorina. Ce noutati aduce planul Uniunii Europene vizavi de aceste automobile? Toata economia Europei va fi afectata! Veste noua pentru soferii cu masini pe benzina sau motorina Executivul Uniurii Europene urmeaza sa anunte un plan de taiere a emisiilor care va .

Amenzi pentru toti romanii de la bloc care nu respecta legea asta. Sumele ating 1.000 de lei!

Se anunta amenzi drastice pentru toti romanii de la bloc care nu isi vor monta contoare sau repartitoare de caldura. Amenzile sunt unele substantiale si vor ajunge la 1000 de lei. Amenzi de 1000 de lei pentru locatarii de la bloc care nu respecta legea. Ce trebuie sa faca acestia pentru a scapa de sanctiune .

Monica Anisie: Transportul va fi gratuit pentru toti elevii

Ministrul educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca transportul in Romania va fi gratuit pentru toti elevii. Este primul an in care transportul va fi gratuit pentru elevi, toti elevii. Am transmis procedura pentru asta. incepand de maine, elevii vor circula cu carnet de elev. Sa duca carnetele pentru vizat, a precizat Monica Anisie.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )