Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vestele galbene se reintorc in strada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vestele galbene se reintorc in strada

Dupa arestarea uneia dintre figurile mediatice, vestele galbene lanseaza sambata actul VIII al mobilizarii lor in mai multe orase din Franta pentru a contesta Guvernul care denunta veleitati de insurectie si reclama intoarcerea la ordine, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Vestele galbene provoaca HAOS in Franta! Un lider eliberat din arest anunta proteste: Vrem sa socam opinia publica

E haos in Franta! Abia eliberat din arest, unul dintre liderii miscarii vestele galbene anunta ca protestele vor continua. Tot ce se intampla aici este politic, modul in care se procedeaza este.

HAOS in Franta! Vestele galbene pregatesc o REVOLTA nationala ARMATA

Vestele galbene anunta proteste de amploare in Franta. Purtatorul de cuvant al miscarii a lansat amenintari grave pentru inceputul acestui an. Multi dintre cei angrenati in miscare sunt gata.

Video Eric Drouet, lider al miscarii Vestele Galbene, a fost arestat ieri

Unul dintre liderii demonstratiilor antiguvernamentale ale vestelor galbene, Eric Drouet, a fost retinut de politia franceza miercuri pentru organizarea unui protest central la Paris, fara a obtine autorizatie in prealabil, potrivit unei surse din cadrul parchetului, informeaza France24.

Vestele galbene continua protestele in Paris: Noi ciocniri violente cu fortele de ordine

Protestele vestelor galbene continua si in noul an! Manifestantii au iesit pentru al optulea weekend consecutiv pe strazi pentru a manifesta impotriva conditiilor grele de trai si pentru a demasca aroganta li.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )