Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vesti bune din China! Cercetatorii au izolat tulpina virala si incearca sa creeze un vaccin

Antena3 Antena3,
Vesti bune din China! Cercetatorii au izolat tulpina virala si incearca sa creeze un vaccin

Cercetatorii chinezi au anuntat ca au izolat cu succes tulpina noului tip de coronavirus care a provocat zeci de decese in centrul Chinei. continuă pe Antena3

Sectorul calatoriilor si turismului din China resimte impactul epidemiei de pneumonie virala

Sectorul calatoriilor si turismului din China resimte impactul epidemiei de pneumonie virala, care a provocat moartea a 42 de oameni, din cauza restrictiilor impuse de autoritati si a anularii rezervarilor pentru zboruri si cazari, relateaza BBC.

Coronavirus: 80 de morti, aproape 3.000 de bolnavi in toata China. Cercetatorii lucreaza la crearea unui vaccin

Masurile drastice ale autoritatilor din China nu pot stavili pentru moment raspandirea noului coronavirus. Numarul victimelor creste de la o zi la alta.

Semnal transmis de medici: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Specialistii avertizeaza ca virusul gripal din China a suferit mutatii si se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana, iar cercetatorii chinezi lucreaza deja la crearea unui vaccin.

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

VIDEO Noul coronavirus din China - Streinu Cercel: Riscul ca afectiunea sa ajunga in tara noastra este redus Toate persoanele care au calatorit in China si ajung in Romania, incluse intr-o baza de date si monitorizate

Riscul ca boala provocata de noul tip de coronavirus care a ucis 81 de persoane in China sa ajunga pe teritoriul Romaniei este redus, a afirmat luni medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, la finalul sedintei Comitetului interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus. Toate persoanele care ajung in Romania si au calatorit in ultimele 14 zile in China sunt trecute intr-o baza de date si monitorizate, iar pe aeroporturi au fost create culoare speciale pentru pasagerii intorsi din China, a explicat ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Atletism: Federatia internationala urmareste indeaproape situatia din China

Federatia internationala de atletism World Athletics) a anuntat ca urmareste indeaproape evolutia situatiei din China in ceea ce priveste epidemia de coronavirus, in contextul in care in aceasta tara sunt programate, intre 13 si 15 martie, Campionatele mondiale de atletism in sala.

Noul coronavirus - Protectia Consumatorilor Constanta cere impiedicarea comercializarii produselor din China

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Constanta a cerut Directiei de Sanatate Publica si Biroului Vamal sa impiedice introducerea pe piata a produselor importate din China precum jucarii, cosmetice sau electrocasnice, din cauza noului coronavirus, care a provocat decesul a peste 80 de persoane.

Fostul director ANPC Horia Constantinescu vrea sa verifice toate importurile din China: Daca eu stranut intr-o punga si jucaria ajunge la un copil? Medicul Alexandru Rafila: Virusul nu rezista decat 24 de ore, nu este nevoie de aceste verificari

EXCLUSIV ONLINE Fostul sef ANPC Horia Constantinescu solicita verificarea la vama a tuturor produselor care vin din China pentru a se depista daca nu sunt purtatoare de virus. Autoritatea Nationala pentru.

Noul virus din China: Trei romani se afla in Hubei, iar starea lor de sanatate este buna. Alti 120 sunt in Hong Kong si 70 in Macao - MAE

Trei cetateni romani se afla in prezent in provincia Hubei din China - epicentrul noului coronavirus care a ucis peste 80 de oameni -, iar starea lor de sanatate este buna, potrivit Ministerului roman de Externe. Institutia anunta ca alti 120 de romani se afla in Hong Kong, iar 70 in Macao. in China se afla si aproximativ 40 de studenti romani.

Protectia Consumatorului Constanta solicita impiedicarea punerii pe piata a produselor din China

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Constanta a solicitat Biroului Vamal de Frontiera Constanta Sud ca reprezentanti ai institutiei sa asiste la controlul efectuat asupra marfurilor importate din China. De asemenea, CJPC cere sprijinul, atat Biroului Vamal, dar si Directiei de Sanatate Publica sa impiedice punerea pe piata a produselor din China care intra in contact direct cu consumatorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )