Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune pentru Bergodi inaintea meciului cu Chindia

Online Sport Online Sport,
Vesti bune pentru Bergodi inaintea meciului cu Chindia

Antrenorul liderului Universitatea Craiova poate miza pe patru jucatori noi la partida de campionat cu Chindia Targoviste de vineri seara, in etapa a 10-a in CASA Liga 1. continuă pe Online Sport

Vesti bune pentru utilizatorii PlayStation 4 Netflix anunta un serial Assassins Creed Tim Burton reanimeaza Familia Addams

Blockbuster-ul Netflix al iernii il gaseste pe George Clooney intr-o lume post-apocaliptica * Vesti bune pentru fanii Playstation * intoarcerea Dexter va aduce un nou final pentru serie * A fost anuntata data de lansare a World of Warcraft: Shadowlands * Netflix va produce un serial dupa jocul Assassins Creed * Harley-Davidson anunta ca va crea prima sa bicicleta electrica * Tim Burton planuieste un serial Familia Addams.

Vesti bune pentru sportul romanesc. Teste pentru Covid-19 la 5 euro!

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a anuntat ca Guvernul Romaniei a aprobat folosirea testelor rapide pentru sportul romanesc.

Mircea Lucescu, situatie dificila inaintea meciului cu FC Barcelona: Am doar 13 jucatori

Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat, marti, ca mizeaza doar pe 13 jucatori pentru meciul cu FC Barcelona, din Champions League.

Vesti proaste pentru romani. Dezastrul care se anunta pentru pensiile si salariile bugetarilor in 2021

Anul 2021 se anunta unul extrem de dificil pentru oricine va fi la putere. Cartofii fierbinti trecuti pe repede inainte prin Parlament, fara niciun resentiment dupa cum spun economistii, se.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )