Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vesti bune pentru bucuresteni. Calatorii vor putea merge cu metroul si autobuzul folosind un bilet unic

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru bucuresteni. Calatorii vor putea merge cu metroul si autobuzul folosind un bilet unic

Locuitorii Capitalei vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind acelasi tichet, de la data de 10 decembrie. Biletele vor putea fi achizitionate la toate punctele de vanzare de la Metrou si. continuă pe Antena3

Horoscopul saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Tauri: ar putea sa obtina niste bani in plus

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru saptamana 4-10 decembrie. Astrele se aliniaza foarte bine. incepem saptamana cu Luna plina,.

Horoscopul saptamanii 4-10 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Tauri: ar putea sa obtina niste bani in plus

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru saptamana 4-10 decembrie. Astrele se aliniaza foarte bine. incepem saptamana cu Luna plina,.

Vesti bune pentru romani. Pensionarii care din decembrie vor primi pensii marite

Aproximativ 16. 000 de fosti angajati ai Ministerului Afacerilor Interne MAI) vor primi, din decembrie, diferentele de bani rezultate in urma recalcularii acestora, in baza Legii 223/2015, a anuntat,.

Bucurestenii vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind un singur bilet

Bucurestenii vor putea calatori cu metroul si autobuzul folosind acelasi tichet, de la data de 10 decembrie, bilete care vor putea fi achizitionate la toate punctele de vanzare de la Metrou si RATB, precum si de la automate, potrivit unui proiect deindata aprobat luni in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Patru vesti bune si opt vesti proaste transmise dinspre BNR spre Guvern. Culmea e ca mesagerul lor este socialistul Liviu Voinea, fost secretar de stat in Finante, in prezent viceguvernator BNR

Vremurile in care Guvernatorul BNR spunea: Nu am vazut niciodata in 27 de ani o situatie macroeconomica mai buna mai 2017, perioada in care se lansa precedentul Raport asupra stabilitatii) par sa fi apus cu totul. La lansarea editiei din decembrie a aceluiasi raport, discursul a fost mai degraba neutru-pesimist, Liviu Voinea propus de PSD pentru functia de viceguvernator) fiind mesagerul mesajului Cosiliului de Administratie al Bancii Centrale cu privire la stabilitatea economica a Romaniei. Raportul privind stabilitatea care poate fi citit aici) face o analiza detaliata a starii economice a tarii, mentionand atat vestile bune cat si pe cele mai putin bune.

Horoscop zilnic 6 decembrie. Vesti excelente pentru nativii unei zodii: se vor alege cu niste bani!

Berbec Schimbarile de la locul de munca va nemultumesc. Trebuie sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca riscati sa complicati situatia si mai mult. Evitati un conflict. Taur S-ar putea sa.

Doi operatori bursieri vor putea emite contracte futures pentru bitcoin

Autoritatile de reglementare americane vor permite CME si CBOE sa ofere contracte futures pentru bitcoin. Miercuri, bitcoin a crescut cu 1. 000 de dolari, depasind 11. 000 de dolari. in mai putin de 12 ore a atins un maxim de 11. 395 de dolari, dar in orele imediat urmatoare a scazut cu circa 20%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )