Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe o retea sociala, ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Vesti bune pentru pensionari! PSD a votat majorarea cu 40%. Ce se va intampla acum

Vestile ar putea fi bune pentru pensionari, dar pe termen lung ar putea destabilizat intreaga economie romaneasca. Azi in Parlament s-au votat proiectele de rectificare bugetara. Prin aceste proiecte PSD a fortat mana Guvernului de a majora pensiile cu 40%. Vesti bune pentru pensionari Dupa discutii interminabile, acuzatii si discursuri populiste, astazi PSD a dat .

Televiziunea lui Pandele, penalizata pentru emisiunea cu Gabriela Firea. Emisiunea mi se pare o dovada de servilism

Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA dupa o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia si primariul Capitalei, potrivit paginademedia. ro. De fapt, talk-show-ul cu Gabriela Firea invitata a fost chiar prima emisiune a statiei.

Vesti bune pentru bolnavi: Guvernul a decis ce se intampla cu vindecatii de COVID

Guvernul a prelungit pana la finalul anului masurile speciale luate in domeniul medical in contextul pandemiei. Astfel, vor fi decontate in continuare tratamentele pentru toate persoanele depistate cu COVID-19 pe teritoriul Romaniei. De asemenea, retetele si trimiterile medicale se pot prescrie in continuare online.

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Gabriela Firea, anunt pe ultima suta de metri pentru bucuresteni! Cum spera sa obtina voturile romanilor

Gabriela Firea, candidatul PSD la primaria Capitalei, a anuntat pe o retea sociala ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 cumparate de Primaria Bucuresti, au fost puse in functiune. Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni inajunulzileialegerilor Listele de candidati pentru alegerile locale 2020 s-au inchis in data de 19 august. Sapte .

ALEGERI LOCALE 2020. Gabriela Firea ii indeamna pe bucuresteni sa mearga la vot: O simpla masca si un dezinfectant ne ajuta sa votam fara riscuri

Primarul general, Gabriela Firea, si primarii de sector ii indeamna pe bucuresteni sa voteze la alegerile locale de duminica. Ba mai mult, politicienii dau asigurari ca vor fi luate toate masurile de siguranta necesare in contextul pandemiei generata de COVID 19.

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunt pentru bucuresteni inainte de votul de duminica: Am luat toate masurile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca a luat toate masurile pentru ca bucurestenii sa poata vota duminica in siguranta, avand in vedere ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus.

BEM: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis azi plangerea depusa de Alianta USR PLUS, prin cei doi copresedinti USR PLUS Bucuresti, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu, impotriva Gabrielei Firea, Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale, se arata intr-un comunicat USR-PLUS. Prin aceasta decizie, BEM admite faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala. Alianta USR PLUS a dovedit faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata, in plina campanie electorala, pe banii Primariei Generale a Capitalei, in afara bugetului de campanie, adica pe banii bucurestenilor, iar decizia BEM vine sa confirme acest lucru. Prin admiterea plangerii depuse de Alianta USR PLUS, BEM da castig de cauza USR PLUS si confirma desfasurarea unei campanii electorale ilegale, prin intermediul autoritatii publice, cu incalcarea tuturor obligatiilor de neutralitate si echidistanta care le revin acestora. Prin urmare, spoturile publicitare targetate in perioada campaniei electorale, din bugetul public, au fost declarate ilegale. Chiar daca acest lucru se intampla cu o zi inainte de finalizarea campaniei electorale pentru alegerile locale de duminica, avem incredere ca aceasta decizie va reprezenta o dovada in plus pentru cei nehotarati ca trebuie sa iasa in numar cat mai mare la vot daca isi doresc o altfel de administratie si o altfel de politica, transmite Alianta USR PLUS.

Biroul Electoral da castig de cauza USR-PLUS: Gabriela Firea si-a facut publicitate mascata pe banii Primariei Bucuresti in plina campanie

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) a admis vineri plangerea depusa de Alianta USR-PLUS impotriva Gabrielei Firea pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale. Astfel, BEM a admis faptul ca Gabriela Firea si-a facut publicitate, in plina campanie electorala, prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )